Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó kis fogyókúrareceptet...

Jó kis fogyókúrareceptet forrását tudom. Viszont nem tudok hozzájutni. Tud ebben nekem valaki segíteni?

Figyelt kérdés
Ha vki letöltené és megosztaná itt. Az a baj hogy nekem hiába van előfizetéses telefonom nem tudok 90 es számra smst írni mert le van tiltva és nem lehet megmásítani. itt a netcím. hm??? [link]
2009. febr. 27. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Nehogy elhidd ezt! Mi ez? Ne haragudj, de te es mas sem fog ettol lefogyni! Meghogy ez a holgy kitalalt valami italt, aha, persze! A penzedet szeretne csak, semmi mast. A gyogyszertarak, bioboltok tele vannak mindenfele kapszulakkal, porokkal, miert erre van szukseged? Hogyan tudsz penzt kiadni egy olyan dologra, amirol azt sem tudod mi az.

Te ettol nem fogsz lefogyni, ez hazugsag!!!

2009. febr. 27. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Én elküldte az sms-t

ez volt benne(asszem emailban kaptam):

hozzávalók:

szűztea,ginseng,zöldtea,citromfű,borsmenta

grapefruit,citrom,ananászkarika(konzerves jó)

méz,ananász lé(rostos üdítő)

elkészítés:

fél liter vizet felforralsz és a tea filterekből 1-1 beleraksz a vízbe majd 20 percig állni hagyod.turmixba:1 db grapefruitot,ananászkarikát,kifacsart citromot,1 ek.mézet,fél liter ananászlét-->összeturmixolod..miután kihűlt a tea összeöntöd a turmixolt dolgokkal..

2009. nov. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!