Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyi kcal? (Kérdésed túl...

Ez mennyi kcal? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Épp az elöbb ettem egy ilyet: [link] (bár nem kellett volna)

Esetleg megtudnátok mondani hogy kb hány kcal lehet ez?És hány perc kocogással tudnám letornázni?

2011. ápr. 4. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Van egy piros kocsim, esetleg meg tudnád mondani, hogy mennyiért tudnám eladni????

Nem tudjuk sem az összetételét, sem a súlyát... honnan mondjuk meg, hogy hány kalória?

Kocogj egy órát, az nem árthat...

2011. ápr. 4. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ajj Istenem... Már ne is haragudj, de ha fogyókúrázol, minek eszel ilyeneket? Ez nem valami diétás. Én is reggel tök éhes voltam, csorgott a nyálam a boltban, mégis megálltam, hogy ne vegyek össze mindenféle vackot.

Ha pedig már megvetted: nem fogsz belehalni, és néha egy kis bűnbeeséstől nem fogsz egyből meghízni, de jobb lenne, ha kerülnéd az ilyesmit. Fogalmam sincs, hány kcal, de mivel tele van cukorral és dióval, gondolhatod, hogy rohadt sok(10 dkg dió kb. 600 kcal)

2011. ápr. 4. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérlek szépen, ez egy 100 grammos Ölz gyártmányú Nusskipfel nevű csoda, amiben 369 kcal volt.

Kb. 35-40 perc lassabb kocogással tudod letornázni, ha kb. 60 kiló vagy. Ha a 100-hoz vagy közelebb, akkor 25 perc is elég.

2011. ápr. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!