1óra gyaloglás fogyni lehet?
Sétával nem hiszem h lefogysz, az csak arra jó h növeli az állóképességed, így ha naponta végzed, kisebb lesz az esélye, h olyan öreg leszel, aki még bottal se bír menni, mert életében mikor még megtehette volna, már akkor a sarki boltig is csak autóval volt hajlandó elmenni. A napi minimum félórás séta az mindenképpen kell. Én napi 15 km-t sétálok, mellett súlyzózok, de ha normál étkezésen vagyok, azzal se fogyok (ami nálam zöldség-gyümölcs meg olajos magvak, amik elég kalóriásak :S, kiegészítve tojással és tejtermékekkel). Úgy h ha fogyni akarok, választok egy diétát. Nálam a tojásdiéta bevált, 1 hét alatt 6 kiló ment le, következő héten káposztaleves hét volt, ami már nem volt olyan hatékony, igaz melllett megettem egy halom diót, meg ivójoghurtot is. :D És most meg a level-diétába fogtam, amit szintén pár napja kezdtem de elég jónak tűnik, mert nem olyan egyoldalú, napi 1 kiló ezzel is lemegy (mellette sétálok persze).
Mikor még 20 éves voltam, volt egy szuper hatásos "sétálós" fogyókúrám, akkor is olyan napi 10 km séta megvolt, és mellette nem ettem 5 napig semmit, utána 2 nap kajálós hétvége volt, ezzel heti 3-4 kg ment le rólam. Akkor kb. 80 kilóról fogytam le 62-re pár hónap alatt, olyan "darázs"-derekam volt, hogy két kézzel átértem a derekamat, emlékszem mennyire tetszettem úgy magamnak, mert sose voltam olyan vékony mint akkor és milyen csinos voltam úgy, bárcsak 20 éves lehetnék megint. x) Most is megcsinálnám azt a "radikális" diétát, de nincs értelme, mert pl. ezzel a level-diétával is fogyok annyit hetente és éhezni se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!