Az izzasztó öv használ?
Tisztázzuk az elején: nem olyan cuccra gondolok, amit a teleshop-ban reklámoznak, amit magadra teszel és árammal működik. Ez egy latex öv, amit tépőzárral rögzítesz, rád simul, (póló alatt szinte nem is látszik; Decatlonban is lehet kapni)
A lényege az, hogy sport, vagy bármilyen mozgás közben "melegít" és így kb 2-3szor annyi izzadtság lesz az eredménye, mint rendesen. Tehát a sport megvan (igen, a kajára is figyelek), a kérdésem az, hogy számít -e valamit a fokozott izzadtság? mert az nem tiszta, hogy vajon csak víz távozik el, vagy egy idő után a zsír is ég?
próbáltam már utánaolvasni a neten, de a termék kitalálói természetesen istenítik, szóval nem bízom benne, hogy igazat írtak. köszi előre is:)
Nálunk van ilyen otthon ez az ún. karcsúsító öv. Ha gyorsan rövid távon akarod a súlyodat csökkenteni a több izzadással több súlyt veszítesz. Valamit számít biztosan, mert ha jól tudom a súlyfelesleggel rendelkező sportolók is izzasztják magukat, hogy beleférjenek a súly csoportjukba. Én elvileg arra használtam, hogy nagyon hidegben ne legyek vese bajos, ne fázzak föl. Arra a jó, hogy télen hidegben is nagyon megizzadj.
Szerintem nem éri meg, bár nem tudom most mennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!