Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintem hirtelen tul gyorsan...

Szerintem hirtelen tul gyorsan halad a fogyasom, pedg nem az elejen vagyok. Vajon miert?

Figyelt kérdés

Abban bizok, hogy van itt valaki, aki tapasztalati, vagy biologiai alapon meg tudja ezt nekem magyarazni.

Van is gondom, meg nincs is. Orulok, hogy gyorsan fogyok, de aggodom is kicsit, mert nem ertem hirtelen mire ez a nagy sietseg.

Mar ket honapja fogyokurazom. 178 cm magas vagyok (no) es 82 kg-mal kezdtem, kb 15 kilot akarok fogyni, mert a 67 kiloval az en magassagomhoz jol elvoltam regen is. Az elso heten ledobtam 3 kg-ot, kiurultem, mert a dieta elott lassu volt az anyagcserem, de akkor rendbejott es hirtelen kiurultem, majd ezutan egyenletes fogyasba kezdtem mind centiben, mind sulyban. Nem volt leallas, haladtam aprankent. De az elmult egy hetben ismet 3 kilot fogytam, amit en soknak talalok, tekintve, hogy most mar nem a salakanyag es a viz urul, illetve nincs is mar nagy sulyfeleslegem.

Igy most mar 70 kg vagyok, ami jo, de nekem irdatlan gyorsnak tunik ket honap alatti 12 kilos fogyas. Ha 100 kiloval es 160 centivel kezdtem vona, akkor nem tunni soknak, de az en aranyaim mellett ez gyors. Szerintetek nem? Miert porgott ez fel ennyire?

Egyebkent sok feherjet, zoldseget es gyumolcsot eszem, kozvetlenul a szenhidratot kiiktattam, napi egy orat aerobikozom, napi 3-5 liter vizet iszom (ez dieta elott is megvolt, rengeteget iszom alapbol).

Egyebkent tavaly osszel szultem, baba elott nagyon vekony voltam (62-65 kg a 178 cm-hez es ez volt a normal sulyom, akkor is sportoltam, de nem eroltettem, hogy ennyi legyek, csak a szervezetem igy allt be). Miutan elapadt a tejem, tehat ket honapja kezdtem el ezt a dietat, terhesen sokat hiztam, tobb, mint 20 kilot, inkabb 25-ot.

Letezik, hogy a hormonhaztartasom all eppen vissza a regibe, vagy a szervezetem onmagaban is mindent megtesz, hogy a regi formara visszamenjen es ezert szaguld ennyire?

2009. febr. 26. 10:47
 1/2 A kérdező kommentje:

Utolag elnezest, hogy ilyen hosszu volt a komment, de gondolom ahhoz, hogy valaki valaszolni tudjon ismerni kell a korulmenyeket is.

A hibakert is elnezest, de babaval az egyik kezemben gepelek es annyira nem egyszeru, mintha ket kezem lenne a billentyuzeten...

2009. febr. 26. 10:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
8 hét alatt -12kg egy picit sok de nem kirívóan sok. Örülj neki! Egy hét egy kiló már jónak mondható. Egy idő után ugyis be fog lassulni a fogyás, mert az alacsony szénhidrát miatt belassul majd az anyagcseréd is. Egyél picit több szénhidrátot (pl. napi +50g ot egyenletesen elosztva), az lassítani fogja a fogyást (Persze nem lisztet és cukrot)
2009. febr. 26. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!