Azt hogy tudom megállapítani, hogy erõs a csontozatom vagy sem?
összehasonlítod másokéval a csuklódnál a csont vastagságát pl.
az én csontom volt már kétszer vastagabb is egy másik lányénál:D már ahogy megfogtam az övét, éreztem mennyivel törékenyebb, mint az enyém. pedig nem vagyok kövér, főleg a kezemen egyáltalán nincs felesleg. és mégis..
de én tudom amúgy is hogy erős csontozatú vagyok..
nekem úgy át lehet érni a csuklómat hogy még elférne egy fél csukló:)))---- ez azt jelentené hogy "gyenge" csontozatom van ( ugye az erősnek az ellentéte.... életemben nem tört el még semmim, 21 éve.. semmi zúzódás, semmi ficam, sportolok, túrázok.. tehát nem egy kalitkában élek.... ezzel azt akarom mondtani, hogy attól hogy vastgabb egy csont nem feltétlenül, nehezebb, mint egy vékonyabb, mert a csontban ugye üregek vannak, amiket nem láthatsz, jó esetben....
szóval attól még leehet valakinek könnyebb csontozata mert vastag a csonja, és nehezebb ha vékonyabbb, mert tömörebb.
jaj nem is akartam erre fogni :)) csak Cartman is azt mondja, hogy õ nem kövér csak erõs csontozatú, meg sokan hangoztatják.
ha magamra nézek, 175 vagyok, széles a vállam, derekam(és jó, hogy van rajtam háj, de érzem, hogy hol a csont) , csuklóm is, nagy a fejem :))
amúgy sem a kilók érdekelnek, hanem az amikor magamra nézek minden OK legyen :D és köszi a válaszokat !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!