Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez miez? Fogyok a semmitőől?

Ez miez? Fogyok a semmitőől?

Figyelt kérdés
169 cm/52 kg-os lány voltam egészen 2 héttel ezelőttig tökéletesen megvoltam vele elégedve semmibajom nemvolt a súlyommal csak gondoltam tavasz méregtelenítsünk ezért annyit változtattam h napi 5x ettem több zöldséget ebédre is salátát csirkével vagy hallal (előtte tészta tésztával stb ahogy nagymamáink szeretik :D)nem koplaltam sose voltam éhes ugyanúgy sportolok mint előtte heti 2x járok egy óra fitnessre de mivel itt a jó idő és nem vagyok buszhoz kötve(20 perc fagyoskodás stb)így biciklivel járok de ez most mellékes 1 hete ráálltam a mérlegre (megszokás) és 50 kg-ot mutatot meglepődtem de betudtam annak ,hogy méreganyagok most ismét ráálltam de már csak 49 kg és nem tudom mihez kötni nem akarok fogyni de visszatérni az egészségtelen nasira sincs túl sok kedvem(chips,sütik ezek mentek suli után de most így jobban érzem magam a bőrömbe) pajzsmirigyemmel nincs gond mivel 1 hónapja voltam vérvételen ájulási okokból(alacsony vérnyomás lett illetve laza szívbillentyű születésemtől kezdve mint kiderült) mit tegyek?:S
2011. márc. 28. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
hát örülj neki, de amúgy szerintem nem gáz, amikr méregtelenítettem gyümölcskúra stb, nekem is lement de ez hamar visszíhízódik.
2011. márc. 28. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:
tudom csak ígyis már a normál határ alját súroltam és ez a 3 kiló minusz nem igazán fekszik nekem épp olyan zavaró lehet ez mintmásnak a plusz 3 :S
2011. márc. 28. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
de hidd el, vissza fog jönni amint átállsz a rendes életmódodra.
2011. márc. 28. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
egyél nyugodtan tésztát pl.. az nem egészségtelen. egy kis zöldséges tejszínes tészta? hm? :) fincsi is, egészséges is, mégse a nyúlkaja amitől fogyni szokás
2011. márc. 28. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tovább fogysz, akkor doki. Cukorbetegség meg ezer más is lehet.
2011. márc. 28. 21:38
 6/6 A kérdező kommentje:
cukorbetegség..családomban dédnagyapám erős cukorbeteg volt inzulinoznia kellett magát + tatám is cukorbeteg akkor lehet nekemis hajlamom?:S
2011. márc. 28. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!