Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kihasználnátok azt, hogy...

Kihasználnátok azt, hogy nincsen étvágyatok?

Figyelt kérdés

Már csak 4-5 kilótól szeretnék megszabadulni, nincs nagy súlyfeleslegem. Az utóbbi 4-5 napban abszolút semmi étvágyam sincs, 400-500 kalóriát eszem maximum erőltetve. Az előbb is elkezdtem enni de 3 salátalevélnél megakadtam mert egyszerűen nem érzem magam éhesnek. Gondolom nem ártana többet ennem, de ha már ezt a napi 400 kcalt is erőltetem akkor hogy?

Egyébként elég stresszes időszakom van, szerintem leginkább ennek tudható be az étvágytalanság, mert sportra van energiám, szóval nem lehetek legyengülve.

Mennyi idő alatt lassulhat le az anyagcserém? Ti "kihasználnátok" a helyzetet vagy inkább erőltetnétek az ételt? Mert nem akarok hízni ha visszajön az étvágyam, de tartok attól, ha úgy eszem most, hogy nem vagyok éhes akkor a szervezetem feleslegnek gondolja a bevitt ételmennyiséget.

19/L

2011. márc. 28. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert utána visszahíznám..
2011. márc. 28. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igyál, igyál, igyál. Akkor kisebb az esélye az anyagcsere-lassulásnak. Zöldség meg gyümölcsleveket, teákat, és sok-sok vizet. Lehet, hogy kicsit az étvágyad is megjön. És valószínű a stressztől van, én is így vagyok mostanság.
2011. márc. 28. 17:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Az ivással nincs problémám szerencsére, sok vizet és natúr teát iszom.
2011. márc. 28. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg úgy érzed, hogy nem tudsz enni, azért iktass be főleg zöldség, de akár gyümölcsleveket is, mert azokon azért van kicsikét mit emészteni, így kisebb az esélye, hogy belassul az emésztésed.
2011. márc. 28. 18:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, azt hiszem érdemes megfogadnom a tanácsod. Igyekszem majd 2-3 óránként valamit jutattni a szervezetembe. Ha mondjuk pár szelet uborkát vagy salátalevelet eszem az is jó, nem? Mert végülis akkor dolgoztatom a szervezetem és nem hiszi azt, hogy tartalékolnia kell.
2011. márc. 28. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, az is jó. Azt tudom, hogy az alma nagyon megdolgoztatja a szervezetet, úgyhogy az is jó, viszont kell hozzá valami rostos dolog is, pl. narancs. (Én gyümölcsösebb vagyok, mint zöldséges. :))
2011. márc. 28. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2011. márc. 28. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!