Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A szobakerékpárral is ugyanazt...

A szobakerékpárral is ugyanazt az erednényt érem el mintha a szabadban bicikliznék?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 14:26
 1/5 anonim válasza:
100%
szerintem igen, annyi eltéréssel h szobabicajnál nincs domb, meg lejtő,kanyar stb:)de ha lehet szabályozni a tekerés nehézségét szerintem közel ugyanott vagy. ha bicajjal szeretnél fogyni javaslom a spinig edzéseket.nagyon hatásos:)
2009. febr. 25. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriát ugyanúgy tudsz égetni, csak mindez nem friss levegőn történik. Én az utóbbi híve vagyok, bár van szobabringám.
2009. febr. 25. 14:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Pár éve tettünk 1 kisérletet az egyik barátnőmmel. 1 évig bicikliztünk én szobabiciklivel ő meg a szabadba minden nap 4órától( ilyenkor ért haza a munkából) 6 óráig igen meglepő volt az eredmény fogytunk szépen . A kísérlet előtt elmentünk orvoshoz és mindketten egészségesek voltunk. Amikor visszamentünk a dokihoz neki egy foltot találtak a tüdejében. Elmeséltük az orvosnak hogy mit csináltunk és ő javasolta hogy inkább ha lehet a teremben vagy lakásban csináljuk máskor mert a szmog meg az effajta légszennyezetség nem tesz jót az egészségünkel!!!!! Hanem inkább rohamosan rontja a teljesítőképességünket!!!A barátnőm már anélkül is fogy hogy edzene vagy diétázna mellé!!! :-(((( De hál istennek felépült olyannyira hogy velem akar szobabiciklizni:-)))
2009. febr. 25. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. Az sem mindegy, hogy hol biciklizik valaki. Mert mondjuk, ahol én lakom, minden van, csak szmog nincs... :D
2009. febr. 25. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:
mi az a spinig edzés? Bocsi a kérdésért de nemtudom :-)
2009. febr. 26. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!