Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A trambulin fog segíteni?

A trambulin fog segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 19éves lány vagyok. 165 cm és 88 kg. Arra gondoltam,hogy végre elszánom magam a diétára. Szerintetek ,hogy ha a kenyeret,zsömlét teljesen elfelejtem, és helyette ilyen abonettet, barna kenyeret, és kétszersültet eszek. Persze a mennyiségből is vissza fognék. Megpróbálok minél kevesebb tésztás kaját enni, és nem zsírosat. És emellett mondjuk napi szinten 20-30 percet trambulinozok. Ezek így egybe mennyire lesznek hatásosak ? Nekünk nagy kinti trambulinunk van, ha esetleg az hatásosabb. Kérlek segítsetek.
2011. márc. 25. 07:18
 1/3 A kérdező kommentje:
ha egyenlőre csak 79 kilóra sikerülne, már annak is örülnék ,mert nem 8assal kezdődik a szám :P :)) Azért is lenne fontos,mert elkezdtem fogamzásgátlót szedni és nem óhajtok amiatt is hízni :)
2011. márc. 25. 07:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A fogyásodhoz igazából mindegy,hogy trambulinozol e vagy sem, a lényeg azon van hogy az eddigi napi 4-5 ezer kalória helyett a jövőben csak kb 2 ezret egyél meg. Már ettől leolvadnak a kilojaid.Ha még mozogsz is valamit az csak gyorsítja a fogyást.
2011. márc. 25. 07:57
 3/3 anonim válasza:

Hát nem is tudom ez a trambulin.....

Nézd szvsz a trambulin ugyanúgy nem jó a túlsúlyosoknak mint a futás! Szétcseszi az ízületeidet (térd), és a melleid "tartó szalagjaid" illetve a hasi kötőszöveted is meg fog nyúlni (gondolom nagy van). Inkább menj el úszni heti 1* vagy 2* vagy talaj tornázz, vagy iratkozz be egy konditerembe, mert vannak olyan cardió gépek amiken lehet úgy futni, hogy nem trappolsz rajta, hanem a talpadhoz simul, miközben futsz... Ha ballanszba hozod a bevitt cal-t és az elégetettet akkor csak úgy olvadni fognak a kilók...

2011. márc. 25. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!