Az probléma, ha mozgás után már nem eszek?
Figyelt kérdés
Minden nap mozgok valamit, torna, futás, aerobik, szóval változatosan. Van amikor már csak este tudok menni kocogni (kb. 45 percet) és ezután már csak tusolni szoktam, majd pedig alszom. Fontos lenne, hogy egyek még fehérjét sportolás után? Mert ugye alvás előtt nem szeretnék enni, de sokszor annyira fáradt vagyok, hogy inkább az alvást választom tusolás után. Van valami javaslatotok vagy jó ez így?2011. márc. 13. 15:30
1/3 anonim válasza:
Dehogyis kell enni ,ha nem akarsz.
2/3 anonim válasza:
Én általában mozgás előtt 2 órával szoktam enni vacsit, ami általában túró, tojás, paradicsom, paprika, vagy uborka.
3/3 anonim válasza:
Este már én se szívesen eszek, mert rosszul alszom teli gyomorral. Nekem a fehérjepor vált be. Két evőkanálnyit elkeverek egy pohár tejben (elvileg vízben kéne, de úgy ihatatlan) és megiszom. Gyorsan felszívódik, nem piszmog vele a gyomrom se. Elkészíteni meg pár másodperc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!