Főzelékek mellé ( pl: tökfőzelék ) mit lehetne enni?
Nem épp diétás kajára gondolok, csak most próbálok átállni az egészséges táplálkozásra és nem igazán tudom, hogy húsok közül milyet szabad enni. Esetleg fasírt?
Köszi előre a segítséget.
U.i: Ha valaki tud linkelni jó weboldalt ami az egészséges ételekkel foglalkozik, annak nagyon örülnék. :)
Hát a fasírt amiatt nem túl jó, hogy a húsba beledarálják a zsír is, te meg felturbózod szénhidráttal (zsemle). Ennél jobb egy szelet grillezett csirkemell pl.
De igazság szerint a fasírt is nyugodtan mehet, mert az sem kimondottan egészségtelen.
Oldalt nem tudok, de én nagyon szeretem az Ízek és érzések c. magazint. Valamikor mostanában kell megjelennie a köv. számnak. Abban rengeteg hasznos ötlet, recept van, és reform is.
én is próbálok áttérni, leírom én miket szoktam enni főzelékhez hátha segít valami ötletet meríteni:)
húsgolyó-sertés, de leggyakrabban pulyka vagy csirkemellből, és hozzá reszelek répát v céklát v brokkolit és ebből így már lesz egy zöldséges fasírt:) vagy hal, pulykahús natúron, főtt hús (sertés), virsli pulykából, csirkemell, csirkecomb, pörkölt, hentestokány (az ilyen uborkás, gombás pulyka-sertés-és csirkemell csíkok keveréke
főtt tojás, mozzerella golyók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!