Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Főzelékek mellé ( pl: tökfőzel...

Főzelékek mellé ( pl: tökfőzelék ) mit lehetne enni?

Figyelt kérdés

Nem épp diétás kajára gondolok, csak most próbálok átállni az egészséges táplálkozásra és nem igazán tudom, hogy húsok közül milyet szabad enni. Esetleg fasírt?

Köszi előre a segítséget.

U.i: Ha valaki tud linkelni jó weboldalt ami az egészséges ételekkel foglalkozik, annak nagyon örülnék. :)

2011. márc. 11. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
bármilyen sovány hús, fasírt is mehet ha nem fogyózol, csak ne a bolti mirelit, hanem otthon összegyúrt :) rántott sajt, valaki pörköltöt eszik hozzá, tojást is üthetsz rá, ha nem akarsz húst enni épp, jófajta, nem műbeles virsli, sültkolbász, hurka....
2011. márc. 11. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát a fasírt amiatt nem túl jó, hogy a húsba beledarálják a zsír is, te meg felturbózod szénhidráttal (zsemle). Ennél jobb egy szelet grillezett csirkemell pl.

De igazság szerint a fasírt is nyugodtan mehet, mert az sem kimondottan egészségtelen.

Oldalt nem tudok, de én nagyon szeretem az Ízek és érzések c. magazint. Valamikor mostanában kell megjelennie a köv. számnak. Abban rengeteg hasznos ötlet, recept van, és reform is.

2011. márc. 11. 12:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. márc. 11. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:

én is próbálok áttérni, leírom én miket szoktam enni főzelékhez hátha segít valami ötletet meríteni:)

húsgolyó-sertés, de leggyakrabban pulyka vagy csirkemellből, és hozzá reszelek répát v céklát v brokkolit és ebből így már lesz egy zöldséges fasírt:) vagy hal, pulykahús natúron, főtt hús (sertés), virsli pulykából, csirkemell, csirkecomb, pörkölt, hentestokány (az ilyen uborkás, gombás pulyka-sertés-és csirkemell csíkok keveréke

főtt tojás, mozzerella golyók

2011. márc. 11. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. márc. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!