Update pékségben vásárol valaki?
Finomak!
......ám lássuk be csak akkor "fogyaszt" ,ha jó messze van és futva közelítjük meg a boltot!
Sohasem fogyaszt, esetleg kevésbé hizlal, mint a hagyományos termékek.
Fogyaszt, hú......
nekem határozottan
vékonyabb lett tőle a
pénztárcám.
hát én még nem kóstoltam a kenyerét mert baromi drágák de egyszer már vettem pudingot, na az nem volt jó, tiszta, műízű, édes valami, akkor inkább natúr joghurt mézzel
amúgy nem kell norbis kaja a fogyáshoz, reggelire ehetsz teljes kiőrlés kenyeret, magvas kiflik, rozszsömle, zabpehely gyümölccsel, mézzel, tejbegríz, zabpelyhes rántotta, nagyon sokféleképpen lehet ezeket variálni hogy ne und meg de nagyon jó kis változatos, minden tápanyagban gazdag étkezésed legyen (én nem is hittem volna hogy ennyi mindent szeretek,és ennyi sok finomság van(most jövök rá, hogy elrontottam és rendbe kell hozni, azóta már sikerült, most már kisérletezgetek, 75ről-55re)
túróskenyér, körözött, tojáskrém, húskrém, szendvicsek hussal/tojással/felvágottal/tonhal/avokádókrém/
sok sok zöldség
céklás, zöldséges fasírt-ezt szendvicsbe is teheted
túrókrém étcsokival, gyümölccsel, mézzel
kefír, natúrjoghurt
zabpelyhes kekszek, sütik, joghurt, túrótorta(ha néha édesre vágysz)
csirkemell almával/naranccsal sütve-istenien finom
üntött karfiol, csőben sült csirke brokkolival
Köszönöm a válaszukat:)
Tuti kipróbálom.
NEm tudom!
Én szeretem a Norbi Pékség termékeit! Régen eléggé ellene voltam, de kipróbáltam és jó volt. Bár én a pogácsáit nem szeretem, de a kakós csiga meg a többi töltött, édes süti finom. A pudingot pedig egyenesen imádom, de abból is csak a csokisat! A joghurtból pedig a barckosat! A kenyér valóban drága :S Majdnem 600 Ft. A Sió üdítők olyan árban vannak mint a többi Sió üdítő. Azok szerintem finomak! Én nekik közönhetem, hogy elindultam a fogyás útján. Sajnos pajzsmirigy beteg vagyok és eléggé meg kell válogatnom, hogy mit egyek, mert lassú az anyag cserém így minden felszívódik amit megeszem és a szervezetemben marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!