Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gillian McKeith féle diéta...

Gillian McKeith féle diéta tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 18:14
 1/3 anonim válasza:
Amikor Angliában éltem én is néztem a Gillian McKeith filmeit amikor is lefogyasztotta az embereket, elég hatásosan 2 hónap alatt 12kg körül stb. Elég drasztikus volt a módszere, összeszedte az ismerősöktől, hogy mit evett az elmúlt héten, pl: 18 pohár kólát, 4 doboz kekszet, 6l tejet, 12 zsömlét, stb. Szembesítette az embert hogy mit okoz az amit evett, majd a szemetes zsákba söpörte, de olyan is volt, hogy a mindennapi édes tejes gabonapehelybe kellett fürdenie, hogy érezze, milyen cukros. Sokan lefogytak tőle, de aztán volt egy film vele, amikor visszament az előzőleg lefogyasztott emberekhez megnézni, hogy állnak, fogytak, híztak, illetve mennyire tartották be azt amit tanított nekik és legtöbbjük visszatért az eredeti életmódjához és visszahízta a súlyát. Jó a diéta, ha betartod és életmóddá válik az amít tanít.
2009. márc. 2. 23:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2009. márc. 4. 14:10
 3/3 anonim válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik a műsora, megvettem a könyvét is, de a megvalósítással vannak gondjaim :(! Pl. nem kapok olyan zöldségeket, magokat, amiket Ő említ. Az Aduki babot nem is találom még a neten sem, helyette adzuki v. azuki babot ajánlanak, ki tudja ugyanaz-e?

Egyébként elég szélsőséges ez a diéta, tehát szerintem sem tartható túl sokáig, csak ha valaki nagyon fanatikus, de egy családban lehetetlen! Én így gondolom.

2009. ápr. 6. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!