Problémás testrészeim a belsöcomb és a hasam. Lötyedt! Mi lenne jó rá?
igen úszás, és ezt a videót nézd meg 0:40től. Nagyon hatásos tényleg, Bunny tanácsait érdemes megfogadni:) Kissé nyers a modora, de van is mire:D
http://www.youtube.com/watch?v=EzOrV_YCCCE
22N
második vagyok
hasazásra meg a felülés, piciket emelkedve, ne ülj fel teljesen, annak semmi értelme.
Csinálj olyat is, amivel középre emelkedsz,
és olyanokat is, amivel oldalra emelkedsz, balra, és jobbra.
Így egyaránt dolgoznak a középső, és az oldalsó hasizmaid is!
mindig kifelejtek valamit:D
szóval ezek csak példák voltak, attól függetlenül csinálj olyan edzéseket is, mint, amit az első írt, ami az egész testedet megmozgatja. Mert ugye olyan nincs, hogy most csak a hasamat, meg csak a combomat akarom.
Nekem Rubint Réka dvd teljesen bevált a belső combra (egész combra is). Hasra is vannak benne gyakorlatok, de arra a sima felülés is tökéletes szerintem. A lényeg, hogy napi rendszerességgel csináld min. 30-40 percet, így 2 hónapon belül egész jó eredményt fogsz elérni. (Legalábbis nekem sikerült.)
Kitartás a kulcsszó.
nem szabad mindennap, ez egy csúnya tévhit! Pihentetni is kell azokat az izmokat, mert másképp nem fejlődnek.
1-2pihenőnap mindenképp kell.
A sok válaszolós voltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!