Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Problémás testrészeim a...

Problémás testrészeim a belsöcomb és a hasam. Lötyedt! Mi lenne jó rá?

Figyelt kérdés
Igazából nem igazán mondható rám hogy kövér vagyok(szerintem 164/58kg)De mégis ezek a részek olyan lazák vagy nem tudom hogy tudnám jellemezni.Felül a mellkasom és a vállam viszont csúnyán csontos.Milyen torna lenne nekem jó?
2011. febr. 25. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen, de sok. Gondolom nem mozogsz szinte semmit, attól lesz ilyen az ember. Például menj el úszni, az tök jól megmozgat minden izmot.
2011. febr. 25. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

igen úszás, és ezt a videót nézd meg 0:40től. Nagyon hatásos tényleg, Bunny tanácsait érdemes megfogadni:) Kissé nyers a modora, de van is mire:D

http://www.youtube.com/watch?v=EzOrV_YCCCE

22N

2011. febr. 25. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

második vagyok

hasazásra meg a felülés, piciket emelkedve, ne ülj fel teljesen, annak semmi értelme.

Csinálj olyat is, amivel középre emelkedsz,

és olyanokat is, amivel oldalra emelkedsz, balra, és jobbra.

Így egyaránt dolgoznak a középső, és az oldalsó hasizmaid is!

2011. febr. 25. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

mindig kifelejtek valamit:D

szóval ezek csak példák voltak, attól függetlenül csinálj olyan edzéseket is, mint, amit az első írt, ami az egész testedet megmozgatja. Mert ugye olyan nincs, hogy most csak a hasamat, meg csak a combomat akarom.

2011. febr. 25. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Rubint Réka dvd teljesen bevált a belső combra (egész combra is). Hasra is vannak benne gyakorlatok, de arra a sima felülés is tökéletes szerintem. A lényeg, hogy napi rendszerességgel csináld min. 30-40 percet, így 2 hónapon belül egész jó eredményt fogsz elérni. (Legalábbis nekem sikerült.)

Kitartás a kulcsszó.

2011. febr. 25. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

nem szabad mindennap, ez egy csúnya tévhit! Pihentetni is kell azokat az izmokat, mert másképp nem fejlődnek.

1-2pihenőnap mindenképp kell.

A sok válaszolós voltam:D

2011. febr. 25. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!