Valóban keveset ennék? Segits.
Már mindenki szól,hogy egyek többet mert ez beteges. De szerintem abszolut nem.
ma ettem reggel egy szelet teljes kiörlésü kenyeret, délben zöldség ragut két szelet hússal és pár szem mandarint. pluss 2 órát edzek mindennap. De van,hogy csak 3 szelet teljes kiörlésü kenyeret eszek...vagy,hogy joghurt reggelire ( natur ) és akkor ebédre valami főzelék. Nem vagyok éhes,és szerintem ez nem beteges.szerinted ?
"ugyan már. te is tudod hogy azért nem eszel mert betegesen vékony akarsz lenni. különben nem itt a fogyókúrarovatban kérdezgetnél. igen keveset eszel és az a baj, hogy majd egyszer szépen "megjön" az étvágyad, és nem lesz időd a meló esteleg család mellett napi 2 órát edzeni és akkor ott leszel 30 évesen 15-20 kiló túlsúllyal. inkább rendesen kéne enni mellé egy kis sport de azt egész életen át. az a baj ezekkel a szélsőséges dolgokkal hogy ezeknek mindig megvan a böjtje."
te milyen családról beszélsz? örökbefogadásról? mert teherbe így a büdös életbe nem esik. ;)
Ezzel ugye tudod, hogy semmit nem érsz el?
Az étrended ch-ból áll, amit fogysz az izomból történik, a zsírtömeged megmarad. Szeretnék gratulálni az elképzelésedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!