Keveset eszek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Ne érzem annak, néha picit éhes vagyok, de nem nagyon szeretnék hízni.
Reggelire általában egy rozszsemlét eszek sajttal, vagy csirkemellsonkával + paprika, paradicsom.
Tzóraira ugyanezt, meg még cerbona müzlit (cukor nélkülit) meg néha almát, korpás kekszet. (A zsemle mellé, nem helyette.)
Ebédre amit a suliban adnak, levesből általában keveset, mert pocsék, de a husikat meg a köretet megeszem. :D
Uzsira azt eszem, amit találok otthon, általában a hétvégi sültcsirkéből falatozok, vagy zsírszegény túrót eszek. Öt körül szoktam kiwit meg almát enni még.
Vacsira egy pohár kefir.
Hétvégéken jóval többet eszem, általában pár szelet sütit is, de azért nem esem túlzásokba. :D
Ez kevés? Mert a szüleim szerint igen.
Szerintem nem kevés (soknak sem mondanám, átlagos).
Én ennél kevesebbet eszem.
Utolsó vagyok.
Igazából inkább attól függ, miket eszel.
Van olyan ismerősöm, aki hetente 1x megy wc-re, mert annyira lassú az anyagcseréje.
Vannak különböző teák, meg vizek, amik segíthetnek, 15 évesen ne szedj gyógyszert semmiképp.
De hát szerintem egészen rendesen eszem. Mármint elég egészséges, eszem gyümölcsöt meg zöldséget, csak vizet iszom, nem zabálok csipszet... Úgyhogy amit eszem, az rendben van, nem? Lehet, hogy akkor tényleg nagyon lassú az anyagcserém.
Köszi :)
ja a székrekedéssel kapcsolatban.mivel gondolom szereted a zöldségeket ezért javaslom edd ezt néhanapján:
jégsalátát törj apró darabokra egy nagy tálba,tegyél hozzá felkarikázott virslit,kevés tejfölt és sok majonézt.szórd meg kevés sóval és borsal,majd keverd össze.ha van otthon olivaolaj egy keveset tehetsz rá.nagyon finom salátát kapsz(én teszek bele almapaprikát is:) ami garantáltan javitja a székleted minőségét,valamit egézséges nasi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!