Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy legyen hozzá elég akaratom?

Hogy legyen hozzá elég akaratom?

Figyelt kérdés
LE akarok fogyni, de amikor egyedül vagyok, akkor mindig eszek unalmamban. Barátaim is nagyon elfoglaltak suli miatt. Nasikra kéne nemet mondanom, de egyszerűen nincs elég akaratom.
2011. febr. 17. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
en azt vettem eszre magamon, hogy vizsgaidoszakban, felszedek +3 kg mindig, mert itthon vagyok, tanulok es amikor leallok elkezdek enni. amikor meg egyetemen vagyok el is felejtem hogy enni kene. ezert azt tanacsolom hogy foglald le magad valamivel. menj el setalni, vasarolni, nezelodni, olvass, tanulj, pihenj :D
2011. febr. 17. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is az a megoldás, hogy lefoglalod magad. pl. iratkozz be egy neked tetsző sportedzésre (küzdősport, labdajáték, tánctanfolyam, konditerem...), vagy járj el futni, biciklizni, közben hallgass zenét. találj egy új hobbit, rajzolj, olvass... ha még suliba jársz, akkor ha van kedved, nézz utána annak a szakmának/egyetemnek ahova menni szeretnél, olvasgass kicsit utána. ezek mind hasznos dolgok is egyben, nemcsak a figyelmed terelik el.
2011. febr. 17. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

sztem vmi lelki probléma áll az evés mögött nekemis ez volt mindig ettem azthittem az unalomtól de kiderült h azért ettem olyan sok csokit mert szeretethiányomvolt de összeszedtem magam és elhatároztam h van egy célom mégpedig az hogy jó alakom legyen és ezért harcolnom kell és le kell mondanom az édességekről, mert ha belegondolsz az édességek nem nélkülözhetetlenek a szervezeted számára és amint megetted öket elmúlik a varázs utána 10 perc mulva már nem is emlékszel rá hogy milyen finom volt.

[link]

ez jó cikk talán segít:)

2011. febr. 17. 21:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként nálam ez egy szakítás után kezdődött. :SS
2011. febr. 17. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nézz ilyen videókat amikor rád jön az evési kényszer. Lehet kicsit morbid de ajánlom mindenkinek!Nekem erőt adott, hogy leadjam a feleslegemet!

http://www.youtube.com/watch?v=jzktJYFkEJ0

Sajnos ide vezet a mértéktelen zabálás..:(

2011. febr. 18. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
előző: :S:S:S úristen :( és még eteti vele az anyja a hamburgert... ekkora súly megtartásához hány normális súlyú ember napi adagját ette? :S
2011. febr. 18. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:

4. vagyok

hát igen a saját anyja 'öli meg a gyerekét'

undorító!

2011. febr. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!