az jó.. nekem 3 liter a heti adag :D hogy fér annyi beléd? :O
2011. febr. 11. 21:36
3/13 anonim válasza:
Igen, valóban segít a sok folyadék. De tényleg meg bírsz inni naponta 3 liter tiszta vizet? És itt nem a tiszta vízen van a hangsúly (mert én is azt iszok), hanem a 3 literen.A folyadékbevitelen nem csak a megivott víz mennyiségét kell érteni. Ha sok-sok gyümölcsöt ennél, akkor az egyrészt sokkal finomabb, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és nem utolsósorban rengeteg vizet tartalmaznak. Az üres tea ( ha szereted ), vagy a sovány tej, ezek szintén folyadékok, de mégsem víz. Nem vagyok ellen a víznek ( mert én is nagyon szeretem!), mert csökkenti az étvágyat is, tehát abszolút jó szolgálatot tesz fogyókúra idején is, és persze szükségünk is van rá, de másfél, két liter elég belőle, a többit szerintem más formában vedd magadhoz.
2011. febr. 11. 21:41
4/13 anonim válasza:
Napi 25 liter víz? Hmm... meghalni biztos segít. xD
Ha arra gondolsz napi 2,5l (25dl) víz bevitele segít-e a fogyásban, arra csak azt tudom mondani, hogy biztos többet segít, mint azonos mennyiségű cukrozott veszélyes hulladék (kóla és társai). Mozgással kell fogyni, nem tiszta vízzel :)
Egyébként a víz akkor segít, ha már alapból fogyásban vagy, ugyanis a zsírsejtekből felszabaduló salakanyagokat, kimossa a szervezetből, ezáltal dinamikusabban fogyhatsz, de maga a sok víz nem fogyaszt.
2011. febr. 11. 21:44
5/13 anonim válasza:
Simán meglehet inni. Sőt én naponta lassan 4 liter iszok. Reggeli min. 2 bögre tea, cukor és édesitőszer nélkül. Ebédem közül nem hiányzik a leves. Általában 2re elfogy az első 1,5 liter viz. 4 óra körül edzés. Utánna megint elfogy 1,5 liter. Éste még iszik 2 bögre immunerősítő teát. Tehát simán kijön a 4 liter.
2011. febr. 11. 21:46
6/13 anonim válasza:
A súlyod szerint kell innod,ha fogyni akarsz. Egy doki azt mondta 20 kilónként 1 liter folyadék,habár nehezen tudom elképzelni,hogy egy 100 kg-os ember megiszik 5 liter vizet/nap...
2011. febr. 11. 21:49
7/13 A kérdező kommentje:
Én 52 Kg. vagyok és olyan 2,5 liter körüli vizet veszek magamhoz.azon felül még 3 deciliter frissen facsart narancslét,5 deci teát is,mézzel és citrommal.
2011. febr. 11. 22:38
8/13 anonim válasza:
Igen segít a fogyásban én napi 1,5-2 liter szénsav mentes ásványvizet iszok. És eddig - 5 kg 1 hónap alatt.
De természetesen emellett tornázok és diétázom i.
2011. febr. 12. 10:45
9/13 anonim válasza:
Belém úgy fér, hogy rosszul vagyok, ha pl csak 2,5 litert iszok. Fájnak az ereim, elvégre sűrű vért kell benne szállítaniuk, száraz a bőröm, elvégre nem kap elég vizet...
Én azokat nem értem, akik ennyire egészségtelenek, hogy nem isznak.
2011. febr. 12. 10:47
10/13 anonim válasza:
Nekem is minimum a napi 3liter mentes ásványvíz. Annyira hozzászoktam, hogy tényleg nem vagyok meg nélküle.
Úgy tudom, hogy a gyorsabb anyagcseréhez járul hozzá, tehát ha innen nézzük akkor igen, támogatja a fogyást.
Persze erre fogyókúrát vagy diétát alapozni nem lehet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!