Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért híztál el?

Miért híztál el?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 21:05
1 2
 1/18 anonim válasza:
30%
Gondolhatod h nem akarták :D
2011. febr. 9. 21:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
még olyan 11éves koromban volt inszalag szakadásom a térdembe 3hétig feküdtem csak a kórházba utána meg itthon akkor magamra szedtem elég sokat mert csak ettem és feküdtem és onnantól már nem volt megállás jött a számítógép és a lustulás...
2011. febr. 9. 21:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

OK, hogy senki nem akarta, de oka van az elhízásnak.

Senki nem ébred fel úgy egy reggel, hogy te jóóóóéééég, híztam 25 kg-ot!

Személy szerint hormonproblémák miatt.

2011. febr. 9. 21:14
 4/18 anonim válasza:
100%
A fogamzásgátló miatt,de nem vészesen.
2011. febr. 9. 21:15
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Mert a Margit jól főz. Hát NOOORMÁÁÁLIS, kérem szépen?
2011. febr. 9. 21:16
 6/18 anonim ***** válasza:
unalmamban a sütés vált hobbimmá, és hát azok a finom sütik, csak nem maradhatnak ott.. :) :(
2011. febr. 9. 21:22
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a klimax után híztam meg.15-20 kg. súlyfelesleg van rajtam.
2011. febr. 9. 21:24
 8/18 anonim ***** válasza:
78%
Gebe voltam és zavart, aztán meg nem volt időm tornázni. Most kb. 3-4 kiló feleslegem van, ami nem sok, de magamhoz képest mégiscsak elhízás volt összességében.
2011. febr. 9. 21:30
 9/18 anonim ***** válasza:
78%

Leszoktam a dohányzásról: híztam 6 kilót

Ezután lettem terhes: híztam 14 kilót

Tehát 1 év alatt + 20 kiló, szülés után lement 8, így maradt 12 kiló. Szoptatás alatt ismét elkezdtem hízni, 5 hónap alatt 5 kiló jött fel.

17 kiló feleslegem van és hozzá vagyok 155 cm, utálok tükörbe nézni :(

Addig nem tudok fogyózni, amíg a babám szopizik, de utána ezerrel.

2011. febr. 9. 21:31
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Egész gyerekkoromban alultáplált voltam, amíg el nem költöztem a szüleimtől nem ettem rendesen, nagyon kevés pénzből éltünk.

Aztán elköltöztem messzire, jobb életkörülmények közé kerültem, és igyekeztem mindent bepótolni: csoki, csipsz, hús, sütemény. Minden, ami amúgy csak ünnepekkor, vagy csak fizetés után közvetlenül kerülhetett az asztalra.

Sikerült így 20 kiló felesleget felszednem egy év alatt. Most már tudom, Anyunak igaza volt, amikor azt mondta, hogy nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk. És ha minden kaját megvehetsz, az is ugyanolyan ártalmas, mintha kínkeservvel jutnál élelemhez.

Azóta a súlyfelesleg nagy részét leadtam, egészségesen táplálkozom és minden nap hálát adok azért, hogy megválogathatom mit eszem.

2011. febr. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!