Nem megy a fogyás! Mit csináljak? Nagyon szenvedek
100 kg vagyok, és nagyon szeretnék lefogyni, de nem megy, mert mindig elrontom. Próbálok nem hízlaló ételeket enni, 5 x keveset, és mozgok is, de egyszer csak elborul az agyam és abbahagyom az egészet 1 napra, jól bezabálok és nem is mozgok olyankor. az a baj, hogy annyira kívánom az édességet, hogy néha szó szerint bolond vagyok, mindenkivel kötekszem, sírok és teljesen kiborulok. De persze másnapra megbánom és mindig ujrakezdem a fogyót. Nagyon szenvedek már emiatt, önbizalmam 0-val egyenlő, szinte már az utcára sem merek kimenni. A testemen több helyen is vörös striák vannak, nagyon csúnya. Ruhákat nem tudok venni, mert nincs választék ilyen méretben. Tudom, hogy ezek az okok épp elegek ahhoz, hogy végigcsináljam, de tényleg állandóan kiborulok ha nem ehetek, tisztára idegbeteg vagyok. Mit csináljak? Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit csináljak, mert ez már így nem állapot. Köszi előre is!
20/L
Nem az alkatod és a ruhák számítanak. Most még lefogyhatsz önként, a saját érdekedben, megelőzésképpen. Ha cukorbeteg leszel, akkor azért fognak napi 1700 kalóriás szénhidrátszegény diétára beállítani (inzulin mellett!), hogy ne halj bele. Most még van választásod, akkor nem lesz. Ha muszájból megtennéd, a saját kedvedért, a boldogságodért, a szépségedért miért nem vagy rá képes?
Ésszel kell felfogni, hogy nem tehet ezt a testeddel. Nem kiborulni kell, hanem tudatossá válni. Szerinted jó neked, ha egy halom szemetet magadba tömsz? Vagy szemétkukának érzed magad, azért rakod magadba a szemetet? Mert akkor azzal kéne kezdeni, hogy a lelkedet helyreteszed. Ha egyedül nem megy, akkor segítséggel.
Szia! Ne egyik napról a másikra akarj mindent megváltoztatni! Minden nap tarts be vmit, ami ez egészségedért megy. Pl. 1.nap. Ua minden, mint eddig, de pl. a vacsorád csak fehérje és zöldség, meg mondjuk 1020 perc gyorsséta. 2. nap: ugyanaz, mint az leső nap, de mondjuk a fehérkenyeret lecseréled teljeskiörlésűre, és a séta pl. 5 perccel több... 3. nap: Ua, mint a 2, nap, csak az ebédedet is csökkented egy picit, és többet iszol... és így tovább. Nem lehet egyik napról a másikra változtatni mindenen, hogy ne legyen teher... Írj tervet, és fokoztaosan válts életmódot! Feküdj le úgy, hogy minden nap egyre többet teszel az egészségedért, és a szépségedért. Legyenek jutalomnapok! Pl. hetente egy túrórudi, vagy amit szeretsz, de nem nagyon eheted. Így nem kell mindenről lemondani. Bízz magadban, minden újabb lépésnek örülj, és légy büszke magadra, hogy belevágtál! Szépen, lassan, akár 1-2 év alatt érd el, amit szeretnél, nem kerget senki, nem kell senkinek megfelelni.
Na úgy akarj életmódot váltani, ahogy mások leírják, mi az. Az a legjobb életmódváltás, amit a saját ütemedben érsz el, közben nem szenvedsz, és a végén természetes számodra.
Sok sikert, és ne feledd: minden rajtad múlik!
(egy életmódváltó, aki még az elején tart... :) )
Ne pánikolj! Milyen magas vagy a 100 kg-hoz?
Próbáld ki a 90 napos diétát.
Tényleg akaraterőn múlik a dolog, de a 90 naposban az a jó,hogy csak annyit kell magadba szuggerálni, hogy majd holnap eszem ezt vagy azt.Mert tényleg így van.Én 12 kg-t adtam le ezzel a diétával 6 hónap alatt.(ennél gyorsabban lehet fogyni, de akkor meglátszik a bőrön)Semmit nem híztam vissza, és azt ettem amit szerettem, csak nem akkor amikor akartam.És csak erre kell figyelni!
Egy próbát megér! SOK,SOK sikert!!!Kitartás!!
16:37
sajnos a 90 napos nekem nem ment, a gyümölcsnappal voltak gondjaim. Rendszeresen fájt a gyomrom a reggeli gyümölcsevéstől, és a savam is nagyon felment. Persze kinél, hogy van. nálam sajnos ezt érte el.
egyébként 176 cm vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!