Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrába kezdtem, ez így jó?

Fogyókúrába kezdtem, ez így jó?

Figyelt kérdés

Folyamatosan változtatom a kaját, és a mozgás mennyiségét.

2 óra előtt sosem tudok ebédelni ezért reggelizek, és tízóraizok minden nap. Ez szendvics. Eddig fehér kenyérből, most váltok majd teljes kiőrlésűre v. rozskenyérre.

Ebéd az szinte bármi,(nyilván nem zsírban tocsogó ételek) de egy fogásos, folyamatosan csökkentem majd az adagot.

Ez után nem eszek, ha éhes vagyok akkor gyümölcsöt, vagy egy joghurtot. Bár egyre ritkábban kell.

Biciklivel járok dolgozni, ami napi 20 perc biciklizést jelent. Most kezdek tornázni, 40-50 percet. A héten csak heti 2x, de ezt is szeretném növelni folyamatosan, vagy többször csinálni.

2011. febr. 5. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tartós fogyást akarsz, ne fogyókúrázz hanem válts életmódot. :) vagyis ha sportolni kezdesz, akkor csináld életed végéig, ha egészségesen étkezel, étkezz egészségesen életed végéig. Csak olyat csinálj amit életed végéig tudsz csinálni, mert ha egyszer abba hagyod, könnyen visszahízhatod. :)
2011. febr. 5. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
annak mi értelme van, hogy délután 2-től másnap reggelig nem eszel semmit?
2011. febr. 5. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
vacsorára kell a normális kaja, sok fehérje, mert nem zsírból hanem izomból fogsz fogyni
2011. febr. 5. 13:15
 4/5 A kérdező kommentje:

este már nem szoktam éhes lenni, csak azért ettem, mert mást is láttam, hogy eszik, és megkívántam.

az egészséges életmód nekem nem menne, próbáltam, de én nem bírok ellenni salátán, meg füveken, meg nincs időm rá.

csirkepörkölthöz szívesen megeszem a salátát, nem szükséges a tészta, de állandóan azt enni, nem bírnám.

2011. febr. 5. 13:20
 5/5 anonim ***** válasza:
az egészséges életmód nem a salátazabálást jelenti
2011. febr. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!