Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit (t) egyek h lemenjen a...

Mit (t) egyek h lemenjen a hasamról a zsír?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Életmód változás szükséges. A hasadon a felesleg vagy mozgáshiányból, vagy helytelen táplálkozástól, esetleg génöröklésből származik.

Én a helyedben kerülném a cukros, túlzsíros kajákat, este 6 után nem ennék. Nem enném magam púpos hasig.

Mozognék rendszeresen. Olyat ami szórakoztat.

Zsírégetésre az aerob sportolás a megfelelő.

2011. febr. 1. 22:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Heti 6-8szor edzek:)
2011. febr. 1. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:

És ennek ellenére zsír van a hasadon? :D

Zárd be az éléskamrát és dobd el a kulcsot!

2011. febr. 1. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Na itt a bizonyíték, hogy édes kevés a sok mozgás, ha a táplálkozásod borzalmas. Gondolom eszel mindent: az édesség, tészták, péksütemények simán lecsúsznak. De ha leírod, hogy pontosan mit eszel és hányszor, többet tudok mondani. Ja és az sem mindegy, hogy férfi vagy nő vagy.
2011. febr. 2. 01:18
 5/9 anonim ***** válasza:
És mit edzel heti 8x?
2011. febr. 2. 01:51
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó :D
2011. febr. 2. 15:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát alapból kajak. De most téli edzés van: kondi, futás, úszás.. Hát reggelizek, suliban szünetekben általában megeszek 2-3 szendvicset(összesen). Utána haza, kis ebéd, de rendes kaja. Aztán edzés után is eszek rendes kaját. Meg van amikor este is még eszek 8-9körül. De arra próbálok figyelni h ne egyek sok édességet. Fiú vagyok és 16.
2011. febr. 2. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:

A 2-3 szendvics az nem sok? (én abból indulok ki, hogy én egy fél szendviccsel jól lakok, bár én nem sportolok, csak futok/biciklizek ha olyan az idő)

Esetleg próbáld egészségesebbre cserélni az alapanyagokat (több zöldség, kevesebb vaj, teljes kiörlésű kenyér, kevesebb hús)

Mivel nem tudom, hogy eddig mi volt a szendvicsedben, bocsi, ha haszontalanságot írtam :)

2011. febr. 2. 21:13
 9/9 anonim válasza:
A leghatásosabb a hulahopp karika!Ha esetleg nem tudsz akkor is próbáld,hidd el ez a legjobb!!Amúgy meg azok a mozgásformák amelyek az egész testek mozgatják pl.:futás!!
2011. márc. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!