Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggelire gyümölcs? Nem hülyeség?

Reggelire gyümölcs? Nem hülyeség?

Figyelt kérdés

Szóval elvileg estefelé már nem kéne gyümölcsöket fogyasztani, a szénhidráttartalmuk miatt.

De akkor reggelire mehet, nem?

Így jó a reggelim? : 50 gramm tk kenyérből szendvics cs.mellsonkával, és 2-3 db narancs.

Szerintetek?

2011. jan. 24. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen, mehet reggelire úgy, ahogy te írtad, de magába azért ne, mert éhgyomorra elég sok savat csinál. egyébként én 10óraira meg uzsira szoktam enni, szóval sztem délután 4-5kor még simán lehet, ha mondjuk éjfélkor fekszel le
2011. jan. 24. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a banán, szilva, szőlő, sárgadinnye kivételével szinte bármelyik gyümölcsöt eheted vacsorára, de azért nézd meg Norbi Update-jét.

Szerintem jó reggeli, csak az 50 g nagyon kevés lehet. 2 órára rá felfalnék egy lovat. ☺

2011. jan. 24. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
én mindig eszem, reggel, délben, este, és menet közben is. Elhízni a szalonnától fogsz, nem a gyümölcstől. Szerintem a narancs nagyon jó éhgyomorra. Jó érzés, tisztít.
2011. jan. 24. 18:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Úgy szoktam, hogy olyan 8-9 körül megeszem a szendvicset, és kb 11 körül a gyümit.

Éhgyomorra nem eszek gyümit, mert refluxos vagyok.. :(

Amúgy nem kevés az 50 gramm kenyér:) Én tök jól el vagyok vele :D

2011. jan. 24. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem merek este gyümit enni a szénhidrát miatt :(

Nagyon keményen veszem ezt az egészet, és vacsira csakis fehérjedús kaják mehetnek. Majdnem minden este túrót eszem...

2011. jan. 24. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!