Mit egyek ebédre? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Hurka lesz ebédre... Nem nagyon szeretnék belőle enni.
Mit egyek helyette? Cs.mellsonkát, sajtot, stb? Vagy ehetek belőle?
Fogd a hurkát helyezz rá egy mellsonkát és arra olvaszd rá a sajtot!
Jó étvágyat! :)
Én a családnak,két kisfiamnak darás tésztát csináltam.Mivel Én se szeretnénk enni belöle ezért Én ilyenkor külön fözök magamnak.Ma ebédem:Csináltam egy zöldség levest amiben megföztem egy csirkecombot,szóval meg van a levesem már.A csirkecombot befüszereztem,és ebéd elött(nálam az eltolódik kettöig mert megyünk a nagyfiamért a suliba)kicsit megpiritom egy kanál light vajon.Utána meg bele rakom a már hütöben pihent salátámba amiben paradicsom,ubi,lilahagyma és föt tojás fehér része van.És nyakon öntöm saját magam által készitett johurtos öntettel ami szintén light.
Nekem mindig lapul vmi gyorsan elkészithetö ennivaló a hütöbe.Pl.tegnap elö kaptam a sóskát,föztem két szem krumplit hozzá és kb 10 perc alatt meg volt az ebédem.Muszáj enni,de oda szeretnénk figyelni hogy mit is.
Milyen hozzávalód van még otthon?
Köszi, akkor eszek hozzá zöldségeket :)
Kenyeret amúgy se ennék belőle. Azt csak reggel 9 előtt eszek, akkor is csak 50 grammot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!