Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek ebédre? (Kérdésed...

Mit egyek ebédre? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Hurka lesz ebédre... Nem nagyon szeretnék belőle enni.

Mit egyek helyette? Cs.mellsonkát, sajtot, stb? Vagy ehetek belőle?

2011. jan. 24. 11:04
 1/7 anonim válasza:

Fogd a hurkát helyezz rá egy mellsonkát és arra olvaszd rá a sajtot!

Jó étvágyat! :)

2011. jan. 24. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Én a családnak,két kisfiamnak darás tésztát csináltam.Mivel Én se szeretnénk enni belöle ezért Én ilyenkor külön fözök magamnak.Ma ebédem:Csináltam egy zöldség levest amiben megföztem egy csirkecombot,szóval meg van a levesem már.A csirkecombot befüszereztem,és ebéd elött(nálam az eltolódik kettöig mert megyünk a nagyfiamért a suliba)kicsit megpiritom egy kanál light vajon.Utána meg bele rakom a már hütöben pihent salátámba amiben paradicsom,ubi,lilahagyma és föt tojás fehér része van.És nyakon öntöm saját magam által készitett johurtos öntettel ami szintén light.

Nekem mindig lapul vmi gyorsan elkészithetö ennivaló a hütöbe.Pl.tegnap elö kaptam a sóskát,föztem két szem krumplit hozzá és kb 10 perc alatt meg volt az ebédem.Muszáj enni,de oda szeretnénk figyelni hogy mit is.

Milyen hozzávalód van még otthon?

2011. jan. 24. 11:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mik vannak itthon, de nem szeretek magamnak sütni, az olyan bunkóság lenne, lehet anya is rossz néven venné.
2011. jan. 24. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
egyél a hurkából fél adagot, és mellé sok zöldséget kenyér helyett
2011. jan. 24. 11:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor eszek hozzá zöldségeket :)

Kenyeret amúgy se ennék belőle. Azt csak reggel 9 előtt eszek, akkor is csak 50 grammot.

2011. jan. 24. 11:46
 6/7 anonim válasza:
0%
egyél bármit,de az utolsó harapásba fulladj bele:D
2011. jan. 24. 12:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Neked mi bajod van?:) Szerezzek neked beutalót az elmegyógyintézetbe?
2011. jan. 24. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!