Hogyan legyek anorexiás?
fogyatékos.
kérd meg apádat hogy eroszakoljon meg. [2]
Sehogy b+, sehogy.
1. Az anorexia egy lelki eredetű, pszichés betegség. Nem 'direkt' lesz az valaki. Ha nem eszel csak úgy, akkor szimplán hü*lye vagy.
2. Ha esetleg úgy véled, hogy van mit fogynod, akkor azt tedd úgy, hogy közben nem halsz bele. Úgy sokkal élvetesebb az eredmény.
Valamikor találtam egy oldalt, ahol anorexiások fórumoztak és egymást "segítették" meg biztatták, hogy "én ma csak egy almát ettem és 3 deci vizet, ügyes vagyok, ajánlom neked is hogy szeleteld fel az almád és napközben mindig egyél kis darabokat ha rosszul vagy."
Kirakták a képeiket is és kitárgyalták, hogy neked a hasadon még van egy pici, neked meg a lábadon. A Gizi (csontváz) pedig de jól néz ki.
Költözniük is kellett mert normális tárhelyszolgáltató ilyet nem nagyon tolerál, valahol biztos megvannak még.
Jól nézd meg ezeket a képeket!!!! Ilyen akarsz lenni???
Hány éves? és miért akarsz az lenni???
Felszínes,hülye liba vagy te nem kövér!
15 évesen még fejlődésben vagy,még fogyokúráznod sem szabadna,még ha okod lenne rá,akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!