Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az evező paddal melyik testrés...

Az evező paddal melyik testrészeket tudom formálni illetve honnan tudok fogyni?

Figyelt kérdés

1 hónap alatt megfelelő étrenddel és mozgással hány kiló a legtöbb amitől meg tudok szabadulni,úgy hogy ne jöjjön vissza?

Az létezik,hogy mikor régebben fogytam akkor 2 hét alatt 4 kg fogytam ?! Ez visszajön vagy nem ha fogyás után megfelelő az étrendem és a mozgásom?

2011. jan. 17. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Heti egy kilót lehet tisztán zsírból leadni.

Az, hogy visszajön-e, vagy nem, az attól függ, hogy utána hogyan fogsz táplálkozni.

Helyi zsírégetés nincs, a zsírraktár egy komplex rendszer, ha az ember zsírt ad le, egységesen mindenhonnan megy le... nem lehet befolyásolni.

Két hét alatt lehet fogyni 10 kilót is, de az folyadék, illetve az izmokban lévő glikogén veszteség...

2011. jan. 17. 23:50
 2/2 anonim ***** válasza:

A hát izmokat fejleszti.Fogyni nem fogsz tőle jelentősen.Testzsírt elsősorban kalória deficites ch csökkentéses diétával lehet és aerob edzéssel.

1 hónap alatt kb 4 kiló az ideális zsírleadás.

Létezik a 2 hét alatt 4 kiló,de annak nincs köze a testzsír csökkentéshez,vagyis a diéta céljához.Az egy sima izomtérfogat csökkenés,testzsír leadása nélkül.Ez általában a rossz diéta,vagy a koplalás eredménye.

2011. jan. 18. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!