Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha még sok súlyfeleslegem...

Ha még sok súlyfeleslegem van, ezek közül melyik bérletet vegyem, mire menjek?

Figyelt kérdés

[link]

sosem jártam még edzőteremben, eddig csak itthon tornáztam nagyon light dolgokra, eddig 12 kg ment le, de még mindig sok feleslegem van, 165 cm/80 kg, lány. ha edzetlen vagyok, melyikre menjek? most elég önbizalmam lett belépni egy ilyen helyre, de annyi minden közül lehet választani, hogy fogalmam sincs, melyikkel kezdjem. bérletet akarok venni, hogy motiváljon, ha már kifizettem akkor menjek el. segítenétek? zsírégetés a célom, és persze ha lemegy a maradék 15-20 kg, ne legyek löttyedt. ja és még annyit, hogy ekkora felesleggel is mennek oda csajok? mert akárhányszor benézek egy ilyen helyre kintről, csak fitt és formás lányok vannak, nem lennék ott ilyen "kakukktojás"?

2011. jan. 17. 12:27
 1/7 anonim válasza:
hm.. miért szégyelnéd magad? Én is 23kg-ot adtam le úgyí kezdtem mint te. Aztán eljártam futni, most testépítő edzőterembe járok. Imádom és olyanok járnak oda mint te vagy én , még 10kgot szeretnék leadni. Próbáld a kalóriákat számolni 1200 naponta, az 5. napnál tartok és megyen. Edzés és kalóriaszámlálás tuti siker.Csak menj nyugodtan, senki sem nézi milyen vagy. Mindenki fogyni megy oda.
2011. jan. 19. 14:49
 2/7 A kérdező kommentje:
koszi a válaszod. kalóriát számolok joideje, 1500korul eszem, nem ez a lényeg, melyik bérletet vegyem? mire menjek? mit ajánlasz?
2011. jan. 19. 14:51
 3/7 anonim válasza:
[link] itt nézelődhetsz, [link] itt számolhatod mennyi kalóriát eszel meg egy nap. Sok sikert :D az első válaszadó voltam!!
2011. jan. 19. 14:53
 4/7 A kérdező kommentje:
köööszi, de ezt már csinálom!! :D kis konyhai mérleggel méricskélek, meg minden :) most az edzés érdekel!
2011. jan. 19. 14:54
 5/7 anonim válasza:
szerintem menj, fitneszterembe ott minden segítséget és hozzávaló gépet megtalálsz
2011. jan. 19. 14:54
 6/7 anonim válasza:
az elipszistréner nagyon jó , centik és kilók simán mennek le tőle
2011. jan. 19. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Én az aerobic edzést ajánlom (bár a linket nem néztem meg, úgyhogy nem tudom mik közül lehet választani). Először egy hónapban 10 alkalommal sima alakformáló - ettől vmennyire edzésbe jössz. Utána váltogathatod a zsírégetőt az alakformálóval, 3. hónapban pedig nyugodtan megpróbálkozhatsz a step aerobiccal. Én szépen formásodok tőle:)

Attól pedig ne félj, hogy kakukktojás leszel!!! Ahova én járok, ott is csomó duci lány van és egyáltalán nem zavartatják magukat. Nem is kell, el kell kezdened valahol és ha megvan a kellő önbizalmad hogy eljárj egy ilyen helyre akkor hajrá, én csak ajánlani tudom! (:

2011. jan. 20. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!