Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajánlanátok aerob videót?

Ajánlanátok aerob videót?

Figyelt kérdés

Eddig Norbi Kickbox fitness-ét vettem alapul a napi mozgásomhoz, kb hetente 5-6 alkalommal tornázom, de egyrészt már önmagában unalmas és kevésnek is érzem. (Kb 40 perc az egész, de ebből alig 30 perc az aktív mozgás, a többi a bemelegítés és nyújtás az elején, végén, amire tudom, hogy szükség van, csinálom is.)

Kiegészíteném hasonló aerob mozgással, aminek elsősorban a zsírégetés a célja, mert izomerősítést külön csinálok. Fontos szempont még nálam, hogy lehetőség szerint ne kelljen hozzá földön fetrengeni, mivel csak akkor tudom csinálni, amikor a babám alszik, mellette a szobában nem akarok ugrálni, mindig a konyhában, vagy a teraszon tornázom, ahol nem szeretnék talajra kerülni. (Igen, ezért is választottam a Kickbox aerob-ot, mert azt lábon kell végigvinni.)

Köszönöm előre is!

2009. febr. 2. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Nem videó ugyan, de egy szobabringa jó szolgálatot tehetne Nálad. Napi egy óra intenzív tekerés csodákra képes.

OFF:

Úgy örülök, hogy végre egy okos fogyókúrás kérdés érkezett a sok nulla energiával akarok lefogyni típusú után...! :)

ON

2009. febr. 2. 10:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod es az otletet!

Szobabicajon mar en is gondolkodtam (bar inkabb a futopad fele huz a szivem, ha penzt aldozok ra, mert futni jobban szeretek, csak eppen a gyereket nem tudom kozben hova rakni, a hatamra nem kothetem, mert minimum visszaadna meg az elozo napi etelt is a razkodas hatasara).

Az egyetlen akadalyba akkor utkozok, amikor a tarolason gondolkodom. Kb egy 40 negyzetmeteres lakasunk van, eloter nincs, a furdoszoba szinte egyszemelyes, a konyha zsufolt, a szobaban pedig mar csak a baba maszoterulete maradt szabadon. Hat igen, a teraszra rakhatnam, mert a remek elrendezesnek koszonhetoen a terasz onmagaban ujabb 40 negyzetmeter, csak eppen nem fedett, nem lenne szivem kint hagyni a gepet, meg esoben sem szobabicajozni. Es mivel Angliaban elek az eso kb heti 5 napban esik...

2009. febr. 2. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!