Valami v. hagymás vagy fokhagymás diétás ételt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 22:24
11/19 anonim válasza:
igen az nagyon jó :D esetleg csinálhatsz fokhagymakrémlevest, szerintem ha 1-2 dolgot variálsz akkor jó diétás kaja, esetleg vannak a zacskós levesek, azon pontosan látod, hogy hány kcal, és finom, nem tartalmaz tartóítót és ízfokozót már. csak utána sok vizet kell inni, hogy ne kösse meg a só
13/19 A kérdező kommentje:
mennyi idő alatt, mennyit fogytál?
2011. jan. 12. 22:47
14/19 anonim válasza:
3 honap alatt 10 kilot és még ugyanennyit szeretnék
15/19 A kérdező kommentje:
oké :) és mellette mennyit mozogtál és mit?. vissza írtam emailen..
2011. jan. 12. 22:56
16/19 anonim válasza:
még nem kaptam meg a mailt, de nézegezem. hát én csak norbizok, heti 3x, meg kutyátsétáltatok, meg szinte egész nap le sem ülük igazából, de szerintem a kaján van a hangsúly főleg, a tornát a bőröm miatt csinálom
17/19 A kérdező kommentje:
én is norbira tornázok , heti 4 alkalommal 45 percet, a duci tréning 4 re:D
2011. jan. 12. 23:01
19/19 A kérdező kommentje:
oké:D
2011. jan. 12. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!