Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tegyem rendben az étkezés...

Hogy tegyem rendben az étkezési szokásaim?

Figyelt kérdés
Pont fordítva eszek, mint ahogy kéne, reggel alig bírok magamba nyomni valamit, este meg folyton ennék. Próbálom magam visszafogni, de nagyon nehéz, sokszor nem is sikerül, félek, hogy meg fogok hízni. Amúgyis hadilábon állok az alakommal... ötletek?
2011. jan. 10. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:

dettó!!!!!én is, napközben alig valamit este meg....na inkább hagyjuk mennyi csokit bezabálok:/.

szerintem am reggel mindenképp enned kéne(és nekem is:P) hogy esére he éhezz ki annyiraXD. de am nem tudom, bocsi az off ért.

2011. jan. 10. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajna velem is ez a helyzet,késön végzek a munkahelyemen és muszáj ennem amikor hazaérek.többnyire későn fehérjét eszem,pl felvágottat zabkeksszel vagy puffasztott búzával,mozzarellát,zöldséget,natúr joghurtot.reggel pedig gyümölccsel indítok,1-2 órával később már tudok enni bőven.sztem a sok folyadék,ásványvíz és gyógytea is segít.
2011. jan. 11. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!