Az előző gyerekeit sem tette tönkre, egészséges mindkettő. Nem értem, miért kell mindig mással foglalkozni. Az ő dolguk.
Nyilván tudja, mit csinál, egy beteg gyerek véget vetne a milliárdos bizniszüknek. Ha bizonyíthatóan senki nem tehetne róla, hogy beteg, akkor is a norbi módszerre fognák. Szerinted kockáztatná ezt szándékosan (még ha szerintetek a gyerekkel nem is törődik)? Nem hiszem.
Utánanéztem: Norbi Fa..bookos tevékenysége: napi 500-1000 kalóriát eszik, napi 2 étkezés, 1 óra sport. A teste punnyadt és izom semmi nem látszik már rajta. Szóval akkor hol ez a nagy egészséges életmód?
Kb. 15 éves szinten örvendezik:
"4 nap alatt 3 kiló!!!! Yeah! Tegnap óta -1,2!!!"
A sok kövér nő meg issza a szavait, és tuti, hogy a hónapban több update liszt fog fogyni. Már kellett valamit csinálni, mert a környéken szinte minden boltját bezárta, olyan veszteséges volt.
Igen, ezen én is gondolkoztam, mivel én is babát várok, hogy egyáltalán nem egészséges dolog a baba mellett a csupán 4 kiló feleslegre büszkének lennie, meg arra, hogy még a 9.hónapban is egy órát edzett / nap az első (?) gyerekével.
A bizniszük lényege meg tényleg az, hogy edd a cuccaikat, mert te magad otthon nem tudod előállítani az un.egészséges ételeket, illetőleg mozogjál, és fel se tűnjön, hogy t.k a mozgás által fogysz le és tartasz súlyt, nem elsősorban az ő mürmüléiktől.
Szerintem.
Ez nem tartozik a kérdéshez, de megjegyezném, hogy nem mindenki olyan mázlista, hogy szoptatással megszabadul a feleslegtől. Eleve ott kezdődik, hogy a nők jelentős része nem is tud szoptatni, főleg az első gyerekkel. De még ha tud is... Az én szoptató ismerőseimen azért maradt a 10 kg felesleg.
A 46 kiló meg eleve beteges, hacsak nem 150 cm az illető. nem hiszem, hogy egy 46 kilós szervezet ugyanúgy működik, mint egy 56-66-76 stb. kilós. És nem biztos, hogy a 66 kilós többet eszik és kevesebbet mozog. Egyénfüggő.
Ettől még Réka is azt csinál, amit akar, meg ti is.
Mellesleg a norbis kaja egy kényelmi szolgáltatás, ha még arra is lusta valaki, hogy főzzön. Egy szóval sem mondták, hogy minden más egészségtelen.
Ne haragudj utolsó, de jó nagy badarságot írtál a szoptatással meg a súlycsökkenéssel kapcsolatban.
De igaz is, amiket leírtál, nem a kérdéshez tartozott, így bocsi, de nem tudtam válaszodat értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!