Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szóltok az alábbi cikkhez?

Mit szóltok az alábbi cikkhez?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 10. 12:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok a Norbi diéta híve, de bátor jellemre vall, hogy felvállalta a helyzetét és megosztotta egy világgal.
2011. jan. 10. 12:27
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
azt, hogy Norbi is egy ember, de Réka viselkedése nem példaértékű, hanem elítélendő. Nem azt mondom, hogy hízzon 30 kilót a terhessége alatt, de azért ne a gyerekét tegye már tönkre!
2011. jan. 10. 12:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ő helyzetében ez nem könnyű dolog, ugyanis most fele ország elkezdhet ezen csámcsogni ezen és sokan odajuthatnak, hogy a módszerét hibáztatják. Pedig nem a módszerrel van a gond, ahogy ő mondta, hanem saját hozzáállásával volt gond, ami a későbbiekben nem hozta meg azokat az eredményeket amik az ő elvárásainak megfelelnének.
2011. jan. 10. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jo erzeke van az uzlethez! Tudja, hogy mit es mikor, s hogyan tud eladni, hiszen ebbol elnek.
2011. jan. 10. 12:42
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Az előző gyerekeit sem tette tönkre, egészséges mindkettő. Nem értem, miért kell mindig mással foglalkozni. Az ő dolguk.

Nyilván tudja, mit csinál, egy beteg gyerek véget vetne a milliárdos bizniszüknek. Ha bizonyíthatóan senki nem tehetne róla, hogy beteg, akkor is a norbi módszerre fognák. Szerinted kockáztatná ezt szándékosan (még ha szerintetek a gyerekkel nem is törődik)? Nem hiszem.

2011. jan. 10. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Utánanéztem: Norbi Fa..bookos tevékenysége: napi 500-1000 kalóriát eszik, napi 2 étkezés, 1 óra sport. A teste punnyadt és izom semmi nem látszik már rajta. Szóval akkor hol ez a nagy egészséges életmód?

Kb. 15 éves szinten örvendezik:

"‎4 nap alatt 3 kiló!!!! Yeah! Tegnap óta -1,2!!!"

A sok kövér nő meg issza a szavait, és tuti, hogy a hónapban több update liszt fog fogyni. Már kellett valamit csinálni, mert a környéken szinte minden boltját bezárta, olyan veszteséges volt.

2011. jan. 10. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem értek egyet, hogy Réka ezt csinálja a terhesség alatt. 2 gyerekem van, elég sokat olvastam a terhességről. Az a 4 kg az nemhogy nem plusz súly, hanem a gyerek, a magzatvíz, a magzatburok, a megnagyobbodott méh és a terhesség következtében megduzzadt mirigyek (ez természetes folyamat) által keletkezett súly. Ennek összértéke a terhesség végére akár 7-10 kg is lehet és a plusz súly még csak ehhez szokott jönni! Tehát a 4 kg nem Rékán van, hanem Rékában. Ezen kívül terhesség alatt a szervezet anyagcseréje lelassul, hogy minél több jusson a babának, tehát ha valaki súlyt akar tartani, akkor kb., hogy fogyóznia kell... A plusz súlynak más szerepe is van: a szervezet kipárnázza (vagy ki akarja párnázni) önmagát, hogy védje a babát a külső hatásoktól. Tehát ez is egy természetes folyamat lenne, amibe Rékáék beleavatkoznak az update-jükkel. A mozgás és az egészséges ételek rendben vannak, mivel így pl. nem fog bevizesedni, ami szintén jellemző a terhes nőkre. Amúgy szülés után -főleg ha szoptat- amint visszaáll a hormonháztartás, begyorsul az anyagcsere is, vagyis elég könnyen le lehetne fogyni ha normális volt a kiinduló súlya, márpedig neki ugye az volt. "Üzleti" szempontból is (de a gyerek szempontjából mindenképp) jobb lenne nekik, ha ugyanúgy felszedne 10-20 kg-t mint bármelyik kismama és aztán szép egészségesen leadná és újra megmutathatná az izmos testét. Én 20 kg-t híztam (46 kg-ról indultam), szoptattam és 2 hónappal a szülés után már ismét a régi ruháimban járkáltam, pedig a császár miatt a sporttól is eltiltottak (8 hétre). Viszont a babám maximális védettséget kapott, 51 cm-s 3500 grammos kislányként, gyönyörű hurkás lábakkal, egészségesen látta meg a napvilágot. Az, hogy az ő gyerekeik egészségesek, annak én is nagyon örülök, de egyáltalán nem biztos, hogy nem kínlódnak pl. visszatérő betegségekkel, vagy veleszületett bajokkal (pl. asztma), ami akár a terhességi fogyózás következménye is lehet.
2011. jan. 10. 14:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen, ezen én is gondolkoztam, mivel én is babát várok, hogy egyáltalán nem egészséges dolog a baba mellett a csupán 4 kiló feleslegre büszkének lennie, meg arra, hogy még a 9.hónapban is egy órát edzett / nap az első (?) gyerekével.

A bizniszük lényege meg tényleg az, hogy edd a cuccaikat, mert te magad otthon nem tudod előállítani az un.egészséges ételeket, illetőleg mozogjál, és fel se tűnjön, hogy t.k a mozgás által fogysz le és tartasz súlyt, nem elsősorban az ő mürmüléiktől.

Szerintem.

2011. jan. 10. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez nem tartozik a kérdéshez, de megjegyezném, hogy nem mindenki olyan mázlista, hogy szoptatással megszabadul a feleslegtől. Eleve ott kezdődik, hogy a nők jelentős része nem is tud szoptatni, főleg az első gyerekkel. De még ha tud is... Az én szoptató ismerőseimen azért maradt a 10 kg felesleg.

A 46 kiló meg eleve beteges, hacsak nem 150 cm az illető. nem hiszem, hogy egy 46 kilós szervezet ugyanúgy működik, mint egy 56-66-76 stb. kilós. És nem biztos, hogy a 66 kilós többet eszik és kevesebbet mozog. Egyénfüggő.

Ettől még Réka is azt csinál, amit akar, meg ti is.

Mellesleg a norbis kaja egy kényelmi szolgáltatás, ha még arra is lusta valaki, hogy főzzön. Egy szóval sem mondták, hogy minden más egészségtelen.

2011. jan. 11. 09:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Ne haragudj utolsó, de jó nagy badarságot írtál a szoptatással meg a súlycsökkenéssel kapcsolatban.

De igaz is, amiket leírtál, nem a kérdéshez tartozott, így bocsi, de nem tudtam válaszodat értékelni.

2011. jan. 11. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!