Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A masszázsöv használhat?

A masszázsöv használhat?

Figyelt kérdés
Elkezdtem január 1-től fogyózni. Visszavettem a kajálásból, nem eszek zsíros kaját, édességet mellőzöm és kihagyom a vacsit. Mellette szedek ilyen teakapszulát is. Nem tudom hogy attól-e, vagy csak beképzelem magamnak és a placebo hatás érvényesül, de azóta nem is hiányoznak a nagy kajálások. Ennek meg is van a hatása, mert azóta 3 kilót fogytam! Persze sajnos nekem van is miből fogyni, viszont még nem iktattam be a sportolást. Suliból elég későn érek haza és most félév előtt az egész hétvégét tanulással kellett töltenem. Várhatólag ilyen lesz a helyzet júniusig, hogy hétköznap 5-6-ra hazaérek és nem lesz már energiám tornázni. De ezt hétvégén tudnám pótolni és néha-néha sulis napokon is szobabiciklizni, csak attól félek, hogy ez kevés és ha tovább fogyok így, a bőröm nem bírja követni az iramot. A kérdésem tehát az, hogy hétköznap ha maszázsövet használnék, az megelőzné a problémát?
2011. jan. 10. 01:20
 1/4 anonim ***** válasza:
32%

Nem használ semmit.És az időhiányra célozgató kifogások sem.

A sport ugyanolyan fontos,mint a tanulás.

2011. jan. 10. 01:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Hidd el, jól esne néha tanulást közben kikapcsolódásképp sportolni. Több energiád lesz utána! Ha tök fáradtan nekiesel, utána fel leszel dobódva, vidámabb, energikusabb leszel.

Amúgy nemfogsz ennyire gyorsan fogyni, ez csak víz..

2011. jan. 10. 05:43
 3/4 Hortobagyi válasza:

A masszázsövet már régóta nem használom. Más a reklám, és más a valóság. Fellazítja a pocakot, és még jobban felszívja magát zsírral. A masszázsöv izomlázra, sportolás közbeni vagy utáni lazításra való.

Elmondom hogy érhetsz el eredményt.

1, kenyérfogyasztás csak délelőtt normál adag reggeli.

2, ebéd normál adagnak megfelelően,kenyér nélkül.

3, uzsonna mértékkel

4, vacsora, semmi, 1.2 alma vagy zöldség este 7 óráig.

5, ha éhes vagy igyál lúgos vizet. napi 2 litert.

Ha a fentieket betartod nem is fogsz nagyon éhezni, és látványos eredményeid lesznek.

Vigyázz. A sok gyümölcs is hizlal.

2011. jan. 15. 23:35
 4/4 VIP Masszőr válasza:

Szia!

Táplálkozz tudatosabban (több fehérje,kevesebb szénhidrát és mégtöbb víz).Lassabban faragj (a lassú a jó fogyás és nem terheli meg a szervezeted,nyárig van időd:-)) a testsúlyodból és ápold a bőrödet hogy hozzászokjon (Pl:mandulaolaj- rugalmass lesz a bőröd és nem lesznek striáid vagy legalább is halványabbak ).A masszázs öv nem használ hiszen izomösszehúzódást okoz (már ha az a típus amire gondolok)!Fogyni csak kajával és magasabb pulzusszámmal (aerob mozgással) lehet.Amikor mész haza suliból többet sétálj kb 30 perc.Remélem segítettem 1 kicsit...:-)

2011. febr. 5. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!