Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez vezet valamihez? Bővebben...

Ez vezet valamihez? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Ha elhagynám az édességeket, nem innék csak vizet s zöldteát, naponta többször kicsit étkeznék, az ebéd felére csökkentve, de nem fehérje kurát csinálnék, akár tészta is jöhet ebédre, de fél adag, de mégis odafigyelnék, kisebb fogyáshoz vezetne?? Tornázni úgy ahogy max 2x egy héten, munkám során kielégitő a mozgás.

Fogynék- e vagy csak súly tartásnak jó??

2011. jan. 9. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a munkád során télleg sokat mozogsz akkor szép lassú tartós fogyás lesz belőle
2011. jan. 9. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:

A munkám, gyerekfelvigyázó. Reggel 7től este 19 óráig velük. Ebbe beletarozik minden, takaritás főzés, utánuk való pakolás, játszás, emeletes a ház, talán csekélynek is mondható. S van hogy napi fél órát egyedül trambulinozok.

2 hét alatt mennyi mehet le?

Így vezet valamihez?

2011. jan. 9. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy mennyi az a fél adag amit emgeszel. Szerintem 2 hét alatt oylan 1-1,5 kg ami heti kb fél kiló fogyást jelent. Az pedig tökéletes.
2011. jan. 9. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha csökkented a kalóriabeviteled,akkor lassú,de biztos fogyás lesz,szerintem.

Ha csak egészségesen étkezel,kiűzöd a cukrot,az édességet,a kenyeret,lisztet,akkor viszont gyorsabb:)

2011. jan. 9. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Imádom ezeket a kérdéseket. Olyan, mintha kopogna valami a kocsimban, és azt kérdezném a szerelőmtől, hogy "te béla, kicsit belerúgnék a hátsó ajtóba, elindítanám az ablaktörlőt, meghúznám a kerékanyákat, meg bebaszkodnám az ablakokat! Szerinted?"

Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, pedig ezek a kérdések, hogy "ennék ezt, meg azt, meg innék ezt, meg felezném, meg hát erre gondoltam" ezek pont ilyenek!

Ha nem ért valaki a táplálkozáshoz, és, hogy mire és hogyan van szüksége az emberi szervezetnek, akkor csak vaktában lövöldöz... ennek nem sok értelme van... szerintem.

2011. jan. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!