Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a fogyás sikere 80...

Igaz, hogy a fogyás sikere 80 százalékban az étkezésen múlik?

Figyelt kérdés

Napokban hallottam először ezt a megállapítást, de számomra olyan hihetetlennek tűnik, hogy a mozgásnak csupán 20% szerep jutna a súlycsökkentés menetében.

Persze logikus, hogy az étkezés is rettentő fontos tényező. Személy szerint ezzel nem is volt anno sok problémám amikor elindultam a változások rögös ösvényén. Viszont a napi mozgás nem mindig jött össze...így egy idő után ejtve lett a téma.

Amennyiben ez a kijelentés megállja a helyét és elenyésző mozgással is garantált a siker, abban az esetben, nem fog senki sem görcsölni, ha időhiány, lustaság, vagy akármilyen más tényező miatt kimarad az edzés és nem sportol a hét minden napján orrba szájba.

2011. jan. 8. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Erre egyszerű a válasz, ha veszel egy kalóriaszámláló órát, akkor már meg is kapod a választ. Ugyanis az megmutatja, hogy mennyi kalóriát égettél el. A napi kalóriaszükségletről tudjuk, hogy 2000-2200 kalória, egy kiló fogyáshoz 7000 kalóriát kell elégetnünk, és ehhez képest egy órányi spinning 500 kalóriát éget el (tudom, mert megmértem). Szóval a sport arra jó, hogy szálkásodj, a tüdőd táguljon, jobban bírj lépcsőzni, és alakotformál, de azt nem állítanám, hogy fogyaszt.
2013. szept. 4. 23:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Én napi 10 órát dolgoztam. Ebből kb. 7-et talpaltam, 10-20 kilós rekeszeket pakoltam, tonnás raklapokat hurcoltam békával.(Nem elektromossal és jó esetben olyan szar békával hogy el sem emelte a földtől a raklapot) A maradék 3-at adminisztráltam árut rendeltem, plusz egyéb nyalánkságok. Volt amikor 21 órát voltam bent. Emellett kb. 1 normál ételhordónyi főtt ételt ettem, 1-2 csokit, 3-4 kávét 1-2 energiaitalt. 127 kilósan kezdtem a melóhelyen, 8 hónap múlva 107 voltam amikor leszámoltam :)

Ahhoz hogy ezt elérjem, igazából 2 hónap kellett, utána már csak tartottam a súlyomat.

Edzeni nem jártam pluszba, minden szabadidőmben döglöttem.

Ha fogyni akarsz menj el hipermarketbe zöldségesnek!

2015. máj. 12. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!