Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » És te mikor híztál el?

És te mikor híztál el?

Figyelt kérdés
Én szerintem akkor amikor elköltöztünk és éjszaka nem tudtam aludni, szóval egész éjjel nasiztam..és te?
2011. jan. 3. 05:52
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor híztam meg,amikor beteg lettem, a stressz miatt a gyomrom kikészült,és volt hogy alig bírtam enni,vagy az is kijött belőlem amit megettem, emiatt jópár kilót fogytam,majd a szervezetem az éhezésre falási rohamokkal reagált, dupla annyit szedtem fel mint,ami a rosszullétnél lement...2 év alatt ez jópárszor megtörtént, a vége 84kg lett..igazából nagyon nem tudtam mit tenni..jobban mondva nem volt erőm hozzá,hogy bármit is tegyek..

Most pár hónapja úgy néz ki rendbe jöttem, és sikerült 8kg-tól megszabadulnom,most 76 kg vagyok, és meg nem állok míg 65 kg nem leszek :)

2011. jan. 3. 20:58
 32/58 anonim ***** válasza:
100%

családi gondok miatt nagymamámhoz költöztem, aki szeret magyarosan főzni, mindent jó zsírosan. plusz otthon nagyon sok mindentől tiltottak (kb ki se engedtek a házból és pénzem sem volt soha), de mikor Nagyihoz költöztem, hirtelen kinyílt a világ, ki kellett próbálni a mcdonalds-ot, a sok csokit, a csipszeket... ez így nagyim főztjével 3 év alatt 172/70 kg (nemtom mennyiről indultam... de 10 kiló felesleg van rajtam kb). aztán még az, hogy Nagyi minden újításra hárít, hiába egészséges, az 3x annyiba kerül, meg ő még nem evett olyat, nem akar olyat főzni, maradjon inkább a jól bevált. ha azt nem eszed meg, akkor fél napig sír, hogy nem szeretem őt, meg feleslegesen próbál a kedvemre tenni, én le se sz.rom :(

szerencsére mostantól egyetem, 200 km-re a családtól, ösztöndíj, önállóan vásárolok és főzök magamra, én osztom be az időmet, mozoghatok eleget, és kezd lemenni :)

2011. jan. 3. 20:59
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jó érzés olvasni a komenteket hogy nem csak egyedül vagyok puffancs csak az a rossz hogy a suliba az anorexiás lányok ott cukkolnak :@-.- 170/75 16/L
2011. jan. 4. 00:30
 34/58 anonim válasza:
84%
én akkor híztam el amikor kikerültem általánosból és elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, akkor feljött rám egy év alatt 10 kg, azóta folyamatosan jönnek fel a kilók, általában karácsony környékén, de nyáron ezeket le is mozgom, most atkinsbe kezdek majd és eldobom a cigit is
2011. jan. 4. 14:07
 35/58 anonim válasza:
100%
én szép folyamatosan az évek alatt. amióta az eszemet tudom sosem voltam vékony....
2011. márc. 31. 17:14
 36/58 anonim ***** válasza:
100%

Sose voltam vékony. Jó, általános iskola 2.-ig. De az már nemannyira mostanában volt...:D

De szeretném megtudni újra, hogy milyen érzés...:D

Amúgy esti kajálások miatt híztam el énis.

Csoki nasi minden amit csak akarsz.:)

2011. márc. 31. 17:26
 37/58 anonim ***** válasza:
75%

Ez tényleg szomorú, amikor szülők/nagyszülők hízlalják a gyerekeiket szó szerint. Hálát adok az égnek, hogy nálunk nem így van. Na jó, mamámék is vonakodtak eleinte, de hihetetlen módon most már ők is diétáznak:) (mamám pár kg plusz miatt, papám kezdődő cukorbetegség miatt)

Anyukám is diétázik, velem együtt, segítünk egymásnak:)

De persze ha ez nem lenne is biztos megoldanám valahogy, a sarkamra állnék és megmondanám hogy egy falatot sem eszek, nem lehet kényszeríteni...

Amúgy nem vagyok én elhízva, csak hízásra hajlamos vagyok. Most éppen 173/65, amiben már jócskán van izom:) Mivel véégre elkezdtem sportolni.

Sosem voltam szerintem sovány..voltak időszakok amikor ducibb voltam, volt amikor kevésbé, szóval ingadozó:S

9.ben ducibb voltam, 10. elején fogytam megint pár kg-t, utána megint nem figyeltem egy darabig:S:D Aztán 11.ben valahogy önmagamhoz képest megint vékony lettem. Pár hónap múlva nagyon szarul voltam lelkileg és állandóan sütit ettem..na mostanában az volt a legdurvább. 2010 nyár elején szerintem kb 70 kg biztos megvoltam..:S Aztán nyár végén jött egy szerelem, akkor leröppent jópár kg hála annak hogy képtelen voltam enni a boldogságtól:D Na abból egy-kettő visszaszedtem, és most idén, január 4.-én eldöntöttem hogy végre NORMÁLISAN lefogyok, nem elégszem meg az "ez elmegy" külsővel.. Szóval, életmódváltás történt :))

2011. márc. 31. 18:23
 38/58 anonim ***** válasza:
84%
Gyerekkoromban mindig volt rajtam felesleg, nem voltam húde kövér, a normál kategóriát átléptem azért... a helyzet ugyanaz volt, mint sokaknál: nincs megadott mennyiség, pukkadásig ettem mindig magam, plusz édességeket is kaptunk (nem napi szinten, de ha volt, akkor nem álltunk meg 2 db keksznél, az egész zacsit befaltuk egyszerre). Nem vet fel a pénz minket, így legtöbbször tésztás, krumplis ételek voltak, sok kenyeret ettem. Aztán kamaszodtam, 12-14 évesen már a normál kategóriába tartoztam, de ugye így is látszott a nem mozgás, voltak kisebb zsírpárnák, de nem zavart. Aztán új iskola, vékonyabb lányok, jócskán zavart a felesleg (pedig nem is volt sok, csak 3-4 kg max.), bejárós voltam, így kevesebbet ettem, mint addig, általában 2x ettem egy nap, de ekkor is csak rossz minőségű ételeket: suliban péksütemény, 1 csoki (volt zsebpénz, így minden nap ettem csokit), itthon főtt étel, ami a szokásos magyaros világot jelenti. Ha esetleg később megéheztem, akkor szendvicset ettem. Összességében még a csokival se volt sok, csak nagyon rossz minőség, bár ekkor még probléma nem jelentkezett, csak ugye annyi, hogy nem voltam húde formás. Érettségi után lazább lett az élet, többet voltam itthon, többet tunyultam, ehhez többet ettem, hisz arra szoktattak, hogy annyit ehetek, amennyit akarok. Ehhez hozzájött párom állandó pizzarendelése esténként, s ugye mivel az volt bennem, hogy ami előttem van, egyem is meg, így én is betoltam akár egy egész pizzát is. Az egész következménye az lett, hogy feljött 20 kg a szakközepes súlyomhoz képest kb 1-1,5 év alatt. Most ott tartok, hogy ebből 10-15 kg lement, pontosan nem tudom, utolsó mérésnél 11 kilóval voltam kevesebb, gondolom, azóta csak lement még 1-2 kg. Rendszeresen mozgok heti 3-4 alkalommal, az étkezésem teljesen megváltoztattam, sokkal egészségesebb. Bár heti 1-2 alkalommal eszek 1 túrórudit vagy valami kevésbé egészséges ételt, de úgy gondolom, ennyi belefér, főként, hogy figyelem a ch-t, fehérjét, zsírt, így nem lehet gond. Nem mindig könnyű a más életmód, főként, hogy itthon és páromnál is ugyanaz a magyaros világ van jelen, így kicsit nehezebb megoldani. Itthon nagy problémám nincs azért, mivel külön főzök magamra, csak náluk nehezebb megoldani, vagy mikor itt van, akkor kicsit nehezebb, főleg mikor jön a szokásos rendeljünk pizzát dologgal... szerencsére most már, ha akarnék se bírnék betömni egy pizzát, így azért jobb, megeszek 2 szeletet, s tele is vagyok. Arra rájöttem, hogy senkire nem számíthatok az életmódváltásomat illetően, így alig várom, hogy legyen munkám, saját jövedelmem, s azt ehessem mindig, amit én akarok.
2011. márc. 31. 18:43
 39/58 anonim ***** válasza:
84%

gyerekkor, vékony voltam, voltak akik csúfoltak is hogy milyen vékony vagyok, ezért gondoltam tuti nem árt meg..

délelőtt kétféle pékáru (fehérliszt, pékáru, kakós csiga, kalács, sütik, táskák , kiflik...) ebédre a menza, délután meg nasi minden mennyiségben, nagyrészt ugyanaz ami délelőtt, ezek a pékáruk, illetve csoki, chips, gumicukor, és késő este sültkrumpli, tészta, pizza, melegszendvics.

na most fogyózom...

2011. márc. 31. 19:26
 40/58 anonim ***** válasza:
84%

mikor általánosba mentem. be voltam fizetve menzára aztán du. nagyszüleim vigyáztak rám, ez persze második ebédet és magyaros ízvilágot jelentett. Mindig volt rajtam 5-8 kg plusz. Ráadásul szüleim se az egészséges evés mintapéldái. Este pizza, egy kis szalonna itt egy kicsi ott.

Most 17 vagyok és elkezdtem a kesergés helyett tenni a dolog ellen. Minden nap mozgok, egészségesen kajálok hogy nyárig fogyjak egy kicsit.

2011. márc. 31. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!