Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » És te mikor híztál el?

És te mikor híztál el?

Figyelt kérdés
Én szerintem akkor amikor elköltöztünk és éjszaka nem tudtam aludni, szóval egész éjjel nasiztam..és te?
2011. jan. 3. 05:52
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor magyr inzulinon voltam, és akkora adagot írtak elő, hogy nem fért bele egy fecsibe.60kilóról 73-ra híztam. Szerencsére jött az inzulin váltás, és a dán inzulintól szép fokozatosan lefogytam. Na az is gáz volt!
2011. jan. 3. 11:20
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
Amikor pajzsmirigy alulmukodesem lett,azota szerintem mar le kellett volna fogynom mert szedem ra a gyogyszert,de most minden zabalas eredmenyet erre fogom...Allitolag most januarban fogok tenni valamit hogy ne forduljak fel 40 evesen es ne maradjanak arvan a gyermekeim,mert mar vernyomas problemam is van,a francba az ambiciojaval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. jan. 3. 11:24
 23/58 anonim válasza:
100%
Terhesség alatt 13 kg ami nem ment le + még azóta 8kg. Az itthon töltött 4 év megtette a hatását. Enni előtte is szerettem, de amióta nem dolgozok ez meg is látszódik rajtam.
2011. jan. 3. 13:33
 24/58 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban azt mondta a papám, hogyha nem eszem meg, akkor én nem szeretem őt... 2 percre laknak tőlünk, általában ebéd után mentem át hozzájuk. Ettem itthon, ettem ott... Jó zsíros kajákat papáméknál :S

A következő hízás akkor volt, amikor elkezdtem nőiesedni, kb 9 évesen.

Most vagyok 16 éves, és 113 kg.. Már lement 5, nemrég kezdtem...

2011. jan. 3. 13:55
 25/58 anonim ***** válasza:
100%

Mindig volt rajtam felesleg, sz*r géneket örököltem, gyerekkoromban mindig jó kis zsíros kaják, amiket utáltam, de nem volt más, így jártam...

16 évesen valamennyire lefogytam (nem vékonyra, de normálisan néztem ki), azóta össze-vissza ugrál a súlyom.

2011. jan. 3. 14:58
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szomoru hogy sok szulo elsz*rja a gyereket a zabaltatassal.
2011. jan. 3. 15:00
 27/58 anonim ***** válasza:
amikor kolis lettem.. nyáron sikerült leadnom, tartottam is, kijöttem koliból, anyám nem tűrte hogy vékony vagyok és újra "felhízlalt".. most épp próbálok újra formába jönni! menni fog ;)
2011. jan. 3. 15:41
 28/58 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen kb egy évig folyamatosan zabáltam... híztam 15 kg-ot.
2011. jan. 3. 17:27
 29/58 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg, ez honnan jön, ez a zabáltatás? Engem is mindig flehizlaltak a nagyanyáim, de mondjuk nem is ártott, meg nem is úgy kell elképzelni, hogy tömtek a zsírossal/édessel. Max. 3-5 kiló többletem lehetett mindig. De ez honnan jön, hogy etetni kell a gyereket?
2011. jan. 3. 18:13
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom. 16 évesen majdnem 120 kg vagyok...

Húgom 8 éves és 75 kg(!!!!)

Hiába mondom szüleimnek, hogy ne nyalják ki a seggét folyamatosan, mert ő is meg tudna mozdulni, nem hallgatnak rám..

Ő 16 évesen szerintem lesz kb 140 kg ...

2011. jan. 3. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!