Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » És te mikor híztál el?

És te mikor híztál el?

Figyelt kérdés
Én szerintem akkor amikor elköltöztünk és éjszaka nem tudtam aludni, szóval egész éjjel nasiztam..és te?
2011. jan. 3. 05:52
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam sovány, de akkor jöttek fel igazán a plusz kilók, amikor abbahagytam a dohányzást. De akkor is megérte abbahagyni :)
2011. jan. 3. 09:05
 12/58 anonim válasza:
51%
Bevallom, kicsit irigyellek titeket. Én a háromnapi folyamatos karácsonyi zabálás hatására sem híztam egy dekát sem, hiába akartam. Komolyan, utálok nagyon vékony lenni, és hiába mondják, hogy jaj de rossz kövérnek lenni, az még rosszabb, ha az ember olyan vékony, hogy szinte melle sincs...
2011. jan. 3. 09:09
 13/58 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor, amikor elkezdtem suli mellett dolgozni, plusz olyan helyre költöztünk, ahonnan csak metróval lehet járni, mert gyalog túl messze lenne.

Régebben elsétáltam a suliba, meg haza, délután volt időm, akkor egy csomót sétáltam emg futottam meg bicikliztem.

Ma elmetrózo a suliba, onnan át melóba, esetleg teszek még egy ilyen kört, és mire hazaérek, örülök, hogy egyáltalán élek... és sajnos feljöttek a kilók :(

2011. jan. 3. 09:13
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
zyprexa. a kórházban 2 hét alatt + 10 kg. szörnyű volt.
2011. jan. 3. 09:13
 15/58 anonim ***** válasza:
100%
Amióta az eszemet tudom, a szüleim folyamatosan tömtek. 4 éves gyerek ugye még nem mondja azt, hogy köszi, elég volt, nem kell több akkor sem, ha fejre álltok, legalábbis az első pár alkalom után nem. Évek óta küzdök a súlyommal, de most végre minden lehetőség adott, hogy normális méret közelébe fogyjak vissza (ősök távolléte, ingyenes konditerem, magamra főzök).
2011. jan. 3. 09:28
 16/58 anonim válasza:
100%
első szülés után, mikor a fogamzásgátlót elkezdtem szedni
2011. jan. 3. 09:50
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
09:13... Te is?! Az a rohadt gyógyszer egy hónap alatt 30 kilót hizlalt rajtam :( 63 kiló voltam, pillaantok alatt felment 90 fölé.. Aztán lett belőle 110 is. Most már megy lefelé, mert sikerült elhatároznom, hogy leadok, de azt soha nem felejtem el... Rohadjon meg, aki felírta.
2011. jan. 3. 10:18
 18/58 anonim ***** válasza:
100%

Először gyerekként, mert az "egészséges gyerek kövér". Amikor nagyanyám meghalt, és nem tömött többé, lefogytam elég szépen, aztán külön költöztem, és még többet fogytam, 80 kg-ról 55-re.

Csak azt nem tudtam még akkor, hogy átállt a szervezetem tartalékolásra. Így mikor hazaköltöztem, és jöttek a szokásos hizlaló kaját, felmentem 70-re.

Persze diéta, pár kiló le, a duplája vissza.

Elmentem dolgozni, és 0 mozgás mellett "szépen" felmentem 86-kg-ra.

Azóta is jojózok: 5 kg le, megáll a fogyás, aztán minden visszajön. Diétát váltok, megint 5 kg le, megint megáll a fogyás, és szép lassan visszajön.

Kb. 10 éve nem tudok lefogyni, és szerintem már nem is fogok. Már csak azért fogyókúrázok folyton, hogy ne hízzak.

2011. jan. 3. 10:29
 19/58 anonim ***** válasza:
100%

Fizikai munkát végeztem évekig. Semmi baj nem volt az alakommal, pedig mindent ettem. Aztán váltottam, és egy irodában kezdtem el dolgozni. Egy év alatt kb 10 kiló felszaladt. Pedig még kevesebbet is ettem, de ugye szinte semmit nem mozogtam. Ekkor jött a nagy elhatározás, hogy fogyókúrázni kezdek. A 90 napos diéta mellett döntöttem.

Szépen mentek is le a kilók, de amikor abbahagytam, hiába fgyeltem az étkezésemre, simán visszajöttek a lefogyott kilók, és még egy pár. Sajna most 15 kg van rajtam. :(

El is terveztem, hogy nyárra megszabadulok a feleslegtől, de egyedül olyan nehéz elkezdeni mozogni.

2011. jan. 3. 11:01
 20/58 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak az óvodáig voltam normális.

1. Az én gyerekkorom is úgy telt, hogy egyél, mert az a tied, amit megeszel. Nem voltak mennyiségi korlátok, és apukám mindig a házias kosztot szerette, tehát anyukám így főzött. Főzelékhez kenyér, rengeteg tészta, krumpli, zsírban sült ételek....

A középiskolában sportoltam, mozgásban voltam, itt is telt voltam, de a bmi indexem a normális tartományban volt.

2. Összejöttem a párommal, befejeztük a sulit, összeköltöztünk, én lettem a háziasszony. Jól kerestünk, nem volt gond, hogy gyorskaját együnk, rendeljünk, pizza, gyros stb.

3. Fogamzásgátló abbahagyása után kiderült, hogy pcos-om van, itt szaladt el a ló igazán, 3 hónap alatt +20 kiló az anyagcserezavar miatt.

Szerencsémre valamennyit már sikerült leadnom, de most babát várok, így kilőve a nagy fogyás akció. Eddig csak 3 kilót szedtem fel, ezt jelen pillanatban nem tartom rossz eredménynek. :)

2011. jan. 3. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!