Hogy tudnék rövid idő alatt lefogyni?
Figyelt kérdés
Mondanátok nekem tippeket, hogy hogyan tudnék a legtöbbet fogyni a lábamról és a fenekemről? 165 cm és 56 kg vagyok, és erős csontozatú (tudom, erre azt mondnátok, hogy nem is annyira gáz, de én nem vagyok vele megelégedve...)
Próbáltam már fogyni, de ezekről a helyekről nem sikerült. Sajnos kevés az időm sportolásra, max ki tudok menni a kutyámmal naponta 30 percet sétálni, szánkózni, ilyesmi...
(Sajnos az is baj, hogy menzás vagyok...:S)
Előre is köszönöm! 15/L
2010. dec. 29. 19:14
1/4 anonim válasza:
helyi zsiregetes nincs, es a rovid idot is felejtsd el
3/4 anonim válasza:
en megertelek, 160cm vagyok es 53 kilo egyesek szerint ez normalis, de en nem vagyok megelegedve magammal. elhataroztam hogy a nyarig leadok egy par kilot, de sajnos sportolasra nekem sincs idom, ezert kialakitottam egydietat amit nem reg kezdtem el,rendesen eszek csak kidobom a ragcsalnivalokat es az uditoket,cukorbol is csak nagyon keveset foleg gyumolcs formaban. nem tudom h mennyire eredmenyes, de par kilot szerintem sikerul leadnom, 13L
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
kipróbálom, mellé minden nap sétálok és tornázom... ez jó lenne így?
2010. dec. 30. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!