Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát ajánlatok...

Milyen diétát ajánlatok nekem, ha a doki rám bízta a választást (konzultáció mellett)?

Figyelt kérdés
Orvosnál már voltam évekkel ezelőtt, de olyan gyógyszert kaptam, amitől a sport ellenére sem fogytam, csak mellékhatásokat tapasztaltam, így azt javasolta, hogy próbáljak ki valami szénhidrát szegény diétát, és majd megkonzultáljuk..Ergo szinte feldobta a labdát, ennyi lett a segítség.Sosem voltam vékony, de a szülés óta egyre rosszabb, mert hormonzavarom is van. 50g-ot kéne leadnom, de persze csak szép lassan.Dokim szerint heti 1 kg nálam tökéletesen megfelelne. Van valakinek valami bevált diétája ekkora vagy 30kg feletti súlytöbbletre?Ha a doki is csak széttárja a karját, az elég lehangoló. Endokrinológián is azt mondták 4 éve, hogy nem lehet gyerekem, és most van egy két éves lányom, így oda már csak ezért sem járok a szülés óta..
2010. dec. 27. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én 4 hónap alatt fogytam 24kg-ot, de nem diétával, hanem sporttal, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni. :S
2010. dec. 27. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Norbi Update diéta.

DE nem arra gondolok, hogy vedd meg a méregdrága mű termékeit, hanem a "normál" ételek kódját nézegesd ki valamelyik régebbi könyvéből. Melyik hús, zöldség, tejtermék, gabona stb. hányas kódba tartozik és aszerint étkezz. 3-as kódú ételt egyáltalán ne egyél. Délelőtt mehet egy kis 2-es kódú, de nagyrészt 1-es menjen.

Nekem elég sokat sikerült vele fogyni. 30 kg-ot. Viszonylag könnyen tartható, mivel nincs konkrét mennyiségi korlátozás. Elsősorban a minőségre kell figyelni, így nem jöttek rám falási rohamok.

2010. dec. 27. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Csak több ch-ról indulj és havonta fokozatosan csökkents rajta addig,amíg el nem éred a mintán lévő mennyiséget,aztán már csak tartani kell,amíg el nem éred a kívánt formát.

2010. dec. 28. 03:01
 4/4 A kérdező kommentje:
2.válaszoló te mennyi idő alatt adtad ezt a súlyt le és sportoltál mellette?A szép,hogy épp novemberben kaptam meg ajándékba(no komment..)a Norbi egyik könyvét.Akkor ehet bele kéne vágni:D
2010. dec. 28. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!