Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így nem lesz...

Szerintetek így nem lesz gond? Részletek lennt!

Figyelt kérdés
Mielőtt részletesen kifejteném- nem fogyókúrázok, súlyt tartok, szóval a diétám lényege az, hogy ne hízzak vissza (ha a régi módon ennék ez megtörténne, mert kényszerevő vagyok+ logikus, ha meghízik az ember, akkor rossz az evés/mozgás arány:D na mindegy), de itt van a szilveszter. Kalóriaszámolós diétával fogytam le ( nem 500kcal/nap, szóval nem idióta módon!!!), és ugye a "diétába" beleszámít az alkohol is, aminek igen magas a kalóriatartalma (már ha jóminőségű). Szóval amikor ritkán iszom alkoholt, az általában nekem akkor korlátlan kalórianap, volt már egyszer ilyen, és gond nélkül sikerült visszatérnem a diétámra. Szerintetek megtehetem azt, hogy szilveszterkor iszom alkoholt, és amellé CSAK korlátozott számú édességet? Tapasztalatból mondom, hogy nekem sikerült visszatérnem a súlymegtartást szolgáló diétára, szerintetek egy nap nem gond így? Véleményeket és tapasztalatokat várnék, előre is köszönöm:-)
2010. dec. 19. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szilveszter lesz, szerintem megteheted az év utolsó napján.:)Ha gond nélkül vissza tudsz térni a diétára, akkor nem gond.Egy naptól nem lehet hízni, mint ahogy fogyni sem lehet egy nap, mert az úgy is csak víz.Alkalmanként, főleg Szilveszterkor lehet inni, de szerintem ne vidd azt sem nagyon túlzásba, meg az édességeket sem.
2010. dec. 19. 11:08
 2/4 anonim válasza:
100%

Szia! :-)

Én azt gondolom, ha már korábban nem okozott problémát visszatérni a diétához, akkor megengedhető. Mindenesetre a korlátozott mértéket tartsd be! :-))) Azért érdemes lenne szilveszter után kiadósabb tornát csinálni, hogy visszarázd magad a kerékvágásba.

2010. dec. 29. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lesz ebből gond, ha eddig minden jól ment.

Kis kiegészítésként azt javaslom, hogy ha tömény alkoholt iszol, akkor az ne whisky, vagy rum legyen, hanem vodka, és abból is olyan, amibe nem tesznek minden felesleges hülyeséget. Sajnos már láttam olyan vodkát, amibe cukrot kevernek. A jó minőségű vodka csak tiszta szesz és víz! Könnyebben ürül ki a szervezetből, mint a többi tömény ital, épp azért, mert nincs benne más anyag.

Vagy ugye választhatsz valami minőségi száraz pezsgőt is, abból kevesebbet iszol, hisz szénsavas, és dekoratívan mutat a kézben... egy pohárral jó sokáig elvan az ember.

2010. dec. 30. 09:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D az a vicc, hogy most h túl vagyok az édességeken, még fogytam is bár nem tudom hogy hogyan:D de köszönöm a megnyugtató válaszokat, hasznosnak bizonyultak:)
2010. dec. 31. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!