Szerintetek így nem lesz gond? Részletek lennt!
Szia! :-)
Én azt gondolom, ha már korábban nem okozott problémát visszatérni a diétához, akkor megengedhető. Mindenesetre a korlátozott mértéket tartsd be! :-))) Azért érdemes lenne szilveszter után kiadósabb tornát csinálni, hogy visszarázd magad a kerékvágásba.
Szerintem sem lesz ebből gond, ha eddig minden jól ment.
Kis kiegészítésként azt javaslom, hogy ha tömény alkoholt iszol, akkor az ne whisky, vagy rum legyen, hanem vodka, és abból is olyan, amibe nem tesznek minden felesleges hülyeséget. Sajnos már láttam olyan vodkát, amibe cukrot kevernek. A jó minőségű vodka csak tiszta szesz és víz! Könnyebben ürül ki a szervezetből, mint a többi tömény ital, épp azért, mert nincs benne más anyag.
Vagy ugye választhatsz valami minőségi száraz pezsgőt is, abból kevesebbet iszol, hisz szénsavas, és dekoratívan mutat a kézben... egy pohárral jó sokáig elvan az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!