Miert irja itt ki a sok 170/50 kg. meg ilyen aranyokkal rendelkezok h fogyniuk kell? foleg a fiuk is? Mi a szep abban ha egy fiu csontkollekcio? :S 17/L
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 14:08
1/4 anonim válasza:
Az ilyen ember akkor sem kövér, ha 10 kg-ot felszed.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a valóságban a többségük tudja, hogy hogy milyen "szép" girhes és azért írja ki a kérdést, hogy azt hallja, hogy "ÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy vagy te kövér, sőt!" Jót tesz a kis lelküknek. Engem kifejezetten irritálnak ezek a kérdések.
3/4 |_Acél_| válasza:
Mindenki ott éli ki magát, ahol tudja.
Véleményem szerint az ilyen személyek tudják, hogy otthon apuka fejbekólintja őket hogyha hülyeséget kérdeznek, az osztálytársak/haverok abnormálisnak nézik őket, a testvérek kihasználják a helyzetet csúfolkodásra, stb.
A GyK- n pedig megkérdezhetik azt, amit máshol nem mernek felhozni, és az olyan hozzászólások, amelyek növelik az önbizalmat, sok személy számára nélkülözhetetlenek, ezért térnek vissza egyesek újra meg újra ide ugyanazokkal a kérdésekkel, ugyanazokat a válaszokat várva: valamivel kell táplálni az önbizalmat és egyeseknél ez ebből áll.
4/4 anonim válasza:
Hányok ezektől az anorexes-ek től, mert nem értem, hogy mi a fenének tartja rondának magát egy egyébként pont jó súlyú, és kinézetű csaj, és fogy le 30kg-ra 170cm magasság mellett, miért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!