Érdemes megvásárolni a Leg Magicet?
Figyelt kérdés
Annyit hallok mostanában erről a kondigépről.De vajon hatásos-e?Hol, és mennyiért szerezhető be?Köszönöm a válaszokat!2009. jan. 19. 15:46
1/8 anonim válasza:
Egyértelműen tudom mondani,hogy ÉRDEMES!Ha rendszeresen használod,kitűnő eredményeket érhetsz el.Én kb.egy éve rendeltem,nem vagyok benne biztos,hogy a tv shop-tól.vagy a tele shop-tól,22.000 forintért.Keress rá a neten!
2/8 anonim válasza:
Én valamivel több mint fél éve vettem a Hervisbe, 18 ezerért. Nekem sokat használt, szerintem nagyon jó kis gép.
3/8 anonim válasza:
írd be ide a keresőbe kb 10 találatot fogsz találni...sok-sok jó tanáccsal:-)
egyébként szerintem is hatásos lehet,bár én még nem használtam,de a működési mechanizmusa alapján tényleg beválhat a kényes területeken...
4/8 anonim válasza:
Tesco-ban 6000-ért láttam egyszer...
De ha visszaolvasnál látnád, hogy már volt ez a kérdés többször.
5/8 anonim válasza:
A Tescoban egy olcsó utánzat van, kissé más névvel, ami nem működik.
Nekem a napokban jön meg a Leg magic, majd tájékozatlak, de én is csak jót hallottam róla:)
Mondjuk csak a combra, meg a fenékre jó, de hát a legtöbbeknek az a kényes terület...
6/8 A kérdező kommentje:
Igen a Tescoba én is néztem Leg Trainer néven..gagyi lehet...
2009. jan. 19. 18:19
7/8 anonim válasza:
Érdemes!én csak ajánlani tudom...oan izomcsoportokat mozgat meg amit önmagában is nagyon nehéz:)nyugodtan vedd meg!nekemis van és imádom!sok sikert:)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, megveszem :)
2009. jan. 20. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!