Voltatok már személyi edzőnél? Sikerült fogyni, formálódni a módszerükkel, vagyis megérte?
"Én hívom zsírégető tornának, mert combra, fenékre és hasra irányul legfőképpen a torna, ahol a legtöbb zsír lóg rajtam."
Sajnálattal olvasom, hogy edződ nem tudatosította benned, hogy nem a megterhelt izmok környékéről tűnik el a zsír, ráadásul nem edzés közben.
Hogy lokális zsírégetés nem létezik, azt talán már az itteni kommentelők is tudják -vagy tudniuk kellene. :-)))
Orvosi kivizsgálás valóban ajánlott, különösképpen a hormonszintekre és bizonyos hiánybetegségekre koncentrálva. A pajzsmirigy alulműködés ilyen esetekben például mindíg egy lehetséges tényező, de akár inzulinrezisztencia is fennállhat, ami a II. tip. cukorbetegség előjele.
Egy rosszul működő szervezetet újra összhangba hozni nem 1-2 hónapos mutatvány és a sport csak egy kis részt képvisel abból, amit tenned kell az egészségedért.
Még erre egy gondolat:
"diákként képtelen vagyok kifizetni, anya pedig nem ad rá pénzt, mert neki is sok."
A gyermekkori elhízásért (nem , nem a genetika) kizárólag a szülő a felelős. A helytelen életmód öröklődik, nem a zsírpárnák. És ez már a terhesség alatt elkezdődik....
Tehát üzenem anyukádnak:
Fizessen csak ,mint a katonatiszt, mert ő a hibás!
:-)
És ne erre sajnálja a pénzt, mert a kislánya élete (életminősége) és egészsége függ tőle, az pedig megfizethetetlen -mint tudjuk.
Ekkora baromságot,hogy az anyukájának kell fizetni még nem halottam.60 kg,szóval nem lehet annyira kövér,arról nem beszélve,hogy már nem gyerek.
Kedves kérdező!Ha nem érzed megfelelőnek ezt az edzésprogramot akor keress a neten,és próbálj meg magadnak összeállítani esetleg valamit,amihez esetleg konditerembe járni.Futás,kitörés,guggolás stb.
Köszönöm a segítséget, olyan aranyosak vagytok amúgy, pedig nem is én kérdeztem. :D
Utolsó teljesen igazad van, anya hihetetlenül egészségtelenül étkezik és nem hajlandó még olyan ételeket sem venni nekem, amit a dietetikus előírt. :( Szerencsére azért be tudom tartani valamennyire, mert nem drágák és arra még jut a kicsi pénzemből, meg én ezt tartom elsődleges szempontnak, hogy az étkezés rendben legyen. :)
Anyának van pm. alulműködése, lehet nekem is az van. :( Rám férne akkor egy kivizsgálás.
Tényleg köszi a sok hasznos információt és bocsi a kérdezőtől, hogy így "elraboltam" a válaszolókat. :D
15:45
155 cm vagyok, és igen nekem a 60 kg nagyon sok. 50 kiló lenne ideális inkább, tavaly 47 voltam. :( Mivel zsebpénzt soha életemben nem kaptam, munkám nincs, mert akkor tanulni nem tudnék, így nincs pénzem. Mégis mit csináljak, legyek zsebtolvaj?
Nálad még nem hinném, hogy komoly baj lenne a pajzsmiriggyel, de mivel magyarország jódhiányos, ezért nem ártana 100-150 mcg. jódot szedned. (gyógyszertárban pár száz forint, Jodid néven fut és 100 ill. 200 mcg.-os van)
Azon kívül próbálj meg sok halat, omega-3 -at, cinket bevinni és minimális cukrot. A folyékony kalóriákat (üdítő, gyümölcslé) teljesen iktasd ki, figyeld a cimkéket a termékeken. Ha ilyet látsz, hogy "hidrogénezett növényi zsírok" "transz-zsírsavak", "fruktózszirup", "kukoricaszirup" akkor azt kerüld el.
Majd később így könnyebben tudsz változtatni az életmódodon (ha lesz önálló kereseted).
Van még időd bőven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!