Szilveszter miatt gyorsba. Tanács?
egy ilyesmi felső szeretnék felvenni szilveszterre, ami elöl nagyon kivágott, de a háta nincsen, csak a derekamnál van körbe egy csík, ami tartja rajtam, kb 10cm széles, az egész háta hiányzik...remélem érthetően sikerült elmagyaráznom. szóval. egy ilyen felsőt szeretnék felvenni, de van rajtam felesleg... jól oszlik el, arányos a testalkatom, de a hátamon van két ilyen kis izéé....
szall ilyesmi. de nem ilyen durván, meg nem körbe..:S nem tudom elmagyarázni jobban...remélem értitek.
Szóval az a kérdésem, hogy ezt hogy tudom szilveszterig eltüntetni? valami jó kis praktika esetleg?
kösziii
utolsó, azt írtad {márpedig nem az} ezt honnan gondolod? ha a kép miatt, nem én vagyok egyiken sem:)
egy előző válaszoló írta, h látszanak a hurkáim...egyetlen egy kis "bemélyedés" van mind a két oldalon, nem hurkák
Miért hiszem azt? Egyértelmű. Vagy testépítő vagy (amit kötve hiszek), vagy túlsúlyos, akiknél nem jellemző a feszesség.
Továbbra is azt mondom, hogy farmer, magas sarkú csizma, 3/4edes ujjú póló, és így nem is fogsz fázni, és viszonylag jól is fogsz kinézni :)
oké, akkor segíts, h mit...farmerom nincsen, magasszárú csizmám egy van, amiben fáj a lábam, újra sajnos nincs pénzem, pedig szeretnék egyet nagyon. felsőm rengeteg van, csak sajnos nem tudom eldönteni, mi áll jól-azért erre a felsőmre gondoltam, mert ez nem feszül rám sehol, csak a derekamon. arra is gondoltam, húzok alá egy ilyesmi felsőt, így nem látszana ki a hátam:
persze tiszta feketében..nah?
Akkor alapból milyen nadrágot vettél volna fel? Illetve, milyen cipőt? :)
Egyáltalán hány éves vagy?
Szerintem ez így annyira nem nyerő. Ha már venni akarsz alá valamit, akkor hosszú ujjút, lehetőleg garbósat, és akkor melltartót is bátran vehetsz fel :)
Minek akarod eltüntetni? Nem kezdődik el az új év, ha nem vagy csontsovány?
Az ilyet kétféleképpen szokták tüntetni: Vagy Photoshoppal, vagy egy fürdőköpennyel. De a csipkeblúz is elég, azon csak sejlik. H a leveszed, akkor már nem fog zavarni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!