Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szilveszter miatt gyorsba....

Szilveszter miatt gyorsba. Tanács?

Figyelt kérdés

[link]

egy ilyesmi felső szeretnék felvenni szilveszterre, ami elöl nagyon kivágott, de a háta nincsen, csak a derekamnál van körbe egy csík, ami tartja rajtam, kb 10cm széles, az egész háta hiányzik...remélem érthetően sikerült elmagyaráznom. szóval. egy ilyen felsőt szeretnék felvenni, de van rajtam felesleg... jól oszlik el, arányos a testalkatom, de a hátamon van két ilyen kis izéé....

[link]

szall ilyesmi. de nem ilyen durván, meg nem körbe..:S nem tudom elmagyarázni jobban...remélem értitek.

Szóval az a kérdésem, hogy ezt hogy tudom szilveszterig eltüntetni? valami jó kis praktika esetleg?

kösziii

2010. dec. 4. 16:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

utolsó, azt írtad {márpedig nem az} ezt honnan gondolod? ha a kép miatt, nem én vagyok egyiken sem:)

egy előző válaszoló írta, h látszanak a hurkáim...egyetlen egy kis "bemélyedés" van mind a két oldalon, nem hurkák

2010. dec. 4. 17:12
 12/20 anonim ***** válasza:
figyelj nevezd aminek akarod. én 160 centi vagyok 49 kiló, nem érezném jól magam egy ilyen felsőben mert ehhez tényleg tökéletes és feszes alak kell.. de te tudod. 15-20 kiló felesleget nem tudsz szilveszterig eltűntetni.
2010. dec. 4. 18:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Miért hiszem azt? Egyértelmű. Vagy testépítő vagy (amit kötve hiszek), vagy túlsúlyos, akiknél nem jellemző a feszesség.

Továbbra is azt mondom, hogy farmer, magas sarkú csizma, 3/4edes ujjú póló, és így nem is fogsz fázni, és viszonylag jól is fogsz kinézni :)

2010. dec. 4. 18:34
 14/20 A kérdező kommentje:

oké, akkor segíts, h mit...farmerom nincsen, magasszárú csizmám egy van, amiben fáj a lábam, újra sajnos nincs pénzem, pedig szeretnék egyet nagyon. felsőm rengeteg van, csak sajnos nem tudom eldönteni, mi áll jól-azért erre a felsőmre gondoltam, mert ez nem feszül rám sehol, csak a derekamon. arra is gondoltam, húzok alá egy ilyesmi felsőt, így nem látszana ki a hátam:

[link]

persze tiszta feketében..nah?

2010. dec. 4. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:

Akkor alapból milyen nadrágot vettél volna fel? Illetve, milyen cipőt? :)

Egyáltalán hány éves vagy?

Szerintem ez így annyira nem nyerő. Ha már venni akarsz alá valamit, akkor hosszú ujjút, lehetőleg garbósat, és akkor melltartót is bátran vehetsz fel :)

2010. dec. 4. 19:29
 16/20 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. egy fekete fényes anyagú nadrágot(mivel ez az egy van), és ahhoz sportcipőt, és majd viszek másikat, amit áthúzok, valami magassarkút. de az a baj, h mindig abba a nadrágba vagyok, mert ugye nincs másik, és ez is turkálós. felsőt nem tudom, hogy mi áll jól, szall azt nem tudom....
2010. dec. 4. 20:15
 17/20 anonim ***** válasza:
És az cicanadrág, vagy rendes? Ha cicanaci, akkor lehetne valami hosszított felsőt felvenned, viszont akkor az edzőcipőt teljesen felejtsd el! Még úgy sem, ha átveszed! :)
2010. dec. 4. 20:33
 18/20 Kriszti83 ***** válasza:
Kevés rá az idő. Szerintem válassz másik, előnyös ruhát, amiben jól érzed magad.
2010. dec. 4. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Minek akarod eltüntetni? Nem kezdődik el az új év, ha nem vagy csontsovány?

Az ilyet kétféleképpen szokták tüntetni: Vagy Photoshoppal, vagy egy fürdőköpennyel. De a csipkeblúz is elég, azon csak sejlik. H a leveszed, akkor már nem fog zavarni semmi.

2011. dec. 21. 22:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Figyi! Szerintem azt vedd föl, ami tetszik, amiben jól érzed magad(ruhapróba) erre rá kell szánni egy napot. S akkor mindegy, hogy hol milyen hurka van, ha jól érzed magad benne, akkor szép is leszel, mert akkor tudsz fesztelenül viselkedni. A figyelmet pedig tereld a szemeidre, most használhatsz erősebb sminket, és hátad csak TApogatni fogák, míg a szemedbe NÉZNek. Jó erős fekete ceruza, extra szempillák, hosszú, lógós fülbevaló: mindenki az arcodat fogja bámulni. Így lehet öt kilót fogyni 20 perc alatt. 45 éves róka vagyok, és van egy 20 éves lányom. Nekem hihetsz
2011. dec. 21. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!