Hány kg vagy? és mennyi szeretnél lenni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 10:05
11/19 anonim válasza:
12:24-es vagyok, 168cm, de életemben nem voltam 65kg-nál kevesebb. Érdekes, mert akkor már vékonynak mondtak... Ennyit a kilókról :D
12/19 anonim válasza:
63kg vagyok és 60 akarok lenni. De ha 55ig letudom vinni a súlyom,azt se bánnám:D (172cm vagyok) Már nálam ez is jó súly,mivel tavaly ilyenkor még egy mázsa voltam:(
13/19 kisnita válasza:
Na akkor ez nem egyezik csak majdnem mert én 169 cm vagyok :D
Én "fénykoromban" 48-55 kg közt voltam, na gondolhatod hogy akkor engem milyen vékonynak mondtak...
Bezzeg most... :S
14/19 anonim válasza:
Én 57 kg vagyok és 64-65 kg szeretnék lenni kb.! Jó lenne kicsit hízni! :)
15/19 anonim válasza:
166 cm és 57 kg és 52 szeretnék lenni
16/19 anonim válasza:
172 centi vagyok és 61 kg :'(,még legalább 10-15 kg-tól szeretnék megszabadulni!!!!!:'(- Mert elegem van
17/19 anonim válasza:
El ment az eszed??? 61 kg-ból 10-15 kg-ot leadni? Mi akarsz te lenni, csontváz egy biológia órán? Sportolni kell és az étkezést rendbe rakni (sok fehérje, kevés szénhidrát) egy kis súlyzós edzés és akkor neked egy kis kardió edzés is, de ha folyni akarsz mindenképp max. 5 kg legyen! Mert egyébként nagyon jó súlyban vagy és az ettől kisebb súly már nem lenne neked egészséges!
19/19 anonim válasza:
175 cm vagyok, 63 kg. 58 kg szeretnék lenni, az alá nem akarok kerülni semmiképp. Már így is mínusz 17nél járok. ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!