A combomat szeretném vékonyítani, ezt a gyakorlatot szoktam hetente többször megcsinálni egy ideje. Hatásos lehet? Vagy ez csak erősít?
Http://www.youtube.com/watch? V=UIjy-yKIPtg
Megijedtem,mivel most olvastam h guggolásokat ne csináljon,aki vékonyítani szeretne.De itt a Réka az elején azt mondja h "Ki ne szeretne vékony,formás combokat?" Szóval nem tudom,ezzel vékonyítok e,vagy csak erősítek,azt pedig nem szeretnék.
nem jó az előbbi link
ha edzel akkor az egész testedről megy le a zsír, kinek honnan több vagy kevesebb. attól hogy egy izmot edzel attól nem fog törvényszerűen onnan lemenni a zsír. ezért is kell keményen diétáznia annak aki kockhasat akar, nem elég csak felüléseket csinálni.
amúgy meg nem tudom miért féltek ennyire egy kis edzéstől. senki nem lesz izompacsirta egy kis otthoni tornától. ahhoz hogy vastag combjaid legyenek nehéz súlyokkal kéne rengeteget guggolni. napi pár guggolástól nem lesz vastag lábad. az más kérdés hogy aki csak edz de nem diétázik az vastagodhat mivel a zsír nem feltétlenül fog eltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!