Mit javasolnátok erre?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 157 cm és immáron 63-65 kg (vagyhát kb ennyi lehetek :D) tavaly nyáron még 57 kg voltam, és akkor is ducinak voltam mondható. Most meg ezzel a +8 kg-al...
Nem tudom hogy kéne lefogytom, mert annyira elvagyok keseredve magamtól, hogy az életkedvem is elment már. Régebben vívtam, akkor voltam még szépnek mondható, de szégyellek oda visszamenni, merthát így meghíztam... Mit javasoltok? Menjek vissza vívni, és szarjam le mások véleményét? Meg milyenfajta étrendet javasolnátok erre? Köszönöm :)
2010. nov. 24. 19:37
1/2 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy olvasgass bele az itt eddig leírt tanácsokba, és ha konkrét kérdésed lesz, akkor azt tedd majd fel! Meg sok sikert a fogyihoz!
2/2 A kérdező kommentje:
igen, köszi :) és olvasgattam már, hogy a tabletták azok nem jók, hogy mozogni kell és "normálisan" enni... De mit mozogjak? Mennyit? És mit egyek? :D És aztus mikor? :DDDD Annyi kérdésem van...
2010. nov. 24. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!