Tudom ezredik hasonló kérdés. De jó? Sok? Kevés?
délelött:1alma,1bögrés leves,
ebéd:Párolt gomba,paprika,hagyma,máj,joghurtos öntettel leöntve
délután:karfiol leves,zsiradék,tészta,habarás nélkül,tejföl helyett natúr joghurtal,
vacsi:még nem tudom mi,
Szóval akkor nem jó?!Fehérje?Hát ahlat azt szoktam enni hetente minimum egyszer!
164cm vagyok és 58kg,csak egy 2-3 kg-ot szeretnénk fogyni!Mozogni elég sokat szoktam(hála két örökmozgó fiacskáimnak,meg annak hogy a falu másik felére rakták az ovit,sulit)Tornázni heti kétszer szoktam futni,
Heti egyszer??? Naponta kell a fehérje! Egyél több sovány húst (csirke- pulykamell)
De 2-3 kiló nem vészes, fog az menni!
Nagyon rossz. A reggeli tápanyagban szinte nulla, a bögrés levesben CSAK kalória és műanyag van, zöldséget csak a csomagolásról látott.
Az ebéd jó lenne, ha lenne hozzá egy szelet hús. Így nagyon nem jó.
Délutáni: nem rossz, de én nem ennék levest, inkább gyümölcsöt. (ez csak az én véleményem, te eheted a levest)
Vacsora: minimum egy tál saláta tojással vagy hússal
A menüdben kevés a friss zöldség és gyümölcs, és a heti egy szelet hal is nagyon kevés.
És... kellene reggelire jó minőségű szénhidrát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!