Melyik a jobb, ha delelott eszek csak gyumolcsot, vagy inkabb ha este?
Nagyon sok dietaban mondjak, hogy delelott csak gyumolcs..de viszont sokban mondjak h reggelizni rendesen kell....
Szerintetek melyik a jobb? ha egesz delelott gyumolcsot eszek... majd ebedelek,s vacsorazok...
vagy ha delelott reggelizek.....utana eved is rendesen es ez utan csak gyumolcs? 17/L
Az igazság az,hogy mindenki úgy csinálja,ahogy gondolja:-)
Nincs bizonyíték,hogy mikor "ártalmasabb" gyümölcsöt enni,tehát hit kérdése az egész. Mondjuk én szerintem gyümölcsöt enni este felesleges,mert szénhidrát és mert este nincs szükség szénhidrátra,hiszen mész lefeküdni. De ha buliban vagy például akkor ott ehetsz gyümölcsöt,hiszen na...érted
De ez csak az én véleményem,mert én is azt olvastam,hogy szénhidrát nem kell este,kivéve ha izmot akarsz felszedni
Rendes diétában minimális a gyümölcs fogyasztás,pl edzés előtt 1 alma és ennyi egy napra.
A fehérjebevitelre koncentrálj szerintem,meg a ch csökkentésre,ne a gyümölcsre.Diéta alatt a multivitamin helyettesíti.
Nincs vele baj fiam.Egészségedre!
Csak ha átvesszük,hogy mi is a diéta alapja?A szénhidrát csökkentés és elegendő fehérje bevitel.A gyümölcs az szénhidrát.Ha bele kalkulálod a napi beviteledbe,nincs gond,de ch-nak szerintem reggelre jobb egy kifli,utána meg mondjuk rizs,főtt krumpli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!